Windy

Üsttekinin Verdiği Kelime Sana Neyi Hatırlattıgını Yazıp Alttakı Icınde BIr Kelıme Soylemen Yeterli
Yıne Ben Baslıyorum ^^
Türk Sineması

Yıne Ben Baslıyorum ^^
Türk Sineması
Elimden gelen gayretle girmeyeye çalıştım. Mesaj yazmamaya susmaya saygı göstermeye çalıştım. Ama kusura bakmayın.. Evet önceden hata ve HATALAR yapmış olabilirim. Eskileri insanın tekrar tekrar yüzüne vurmak ayıp kacıyor.. Bu kadarını söylemişsin kardeşim gerisinide söyle çekinme..ironEyE demiş ki:aklıma birileri geliyo ama söylersem ayıp oyuzden eski ben i yazıyorum aklıma ironEyE geliyo eskiden çok post kasardım
yaw ben sana bişi mi dedim şimdi aklıma gelen kişi bambaşka biriydi tüm yazımı onunla geçirdim başka bi siteyede ve burayada üye olduğundan ismini sölemek istemedim ama madem istiyon al demek istediğim kişi BatıKraldı herşeyide üzerinize alınıyosunuz ya :?SePPuKu demiş ki:Elimden gelen gayretle girmeyeye çalıştım. Mesaj yazmamaya susmaya saygı göstermeye çalıştım. Ama kusura bakmayın.. Evet önceden hata ve HATALAR yapmış olabilirim. Eskileri insanın tekrar tekrar yüzüne vurmak ayıp kacıyor.. Bu kadarını söylemişsin kardeşim gerisinide söyle çekinme..ironEyE demiş ki:aklıma birileri geliyo ama söylersem ayıp oyuzden eski ben i yazıyorum aklıma ironEyE geliyo eskiden çok post kasardım
Kusura bakmayın Topic'i kirlettim.
Oyuna devam.
...
...
Alttakine geçiniz.com