![]() |
Brıtney Spears Teyzemden mi yoksasw1ss demiş ki:İşin ucunda canavar fln çıkmıcak demi D:
OsKi demiş ki:tolga sırf yasak diye küfremiyorum sana anneeeeeee olm sakın yapmayın lennnnnnnn alah belanı sesde açıkdı ya manyakmısınıs şöle şeyler koymayın bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad![]()
sdsng demiş ki:Mause'nin Sol tusuna basılı tutun ve noktayı nereye götürmek istiyosanız sol tusa basılı tutarak götürün istediiniz yere siyah alanın ustunden gecerek bile gelebilirsiniz ama 2.bölümde GOAL'e tıklanmıyo.
xtollgax demiş ki:OsKi demiş ki:tolga sırf yasak diye küfremiyorum sana anneeeeeee olm sakın yapmayın lennnnnnnn alah belanı sesde açıkdı ya manyakmısınıs şöle şeyler koymayın bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad![]()
Razz heycan olsun dedim pardon Embarassed
Tabi Brıtney Spears İsmini Duyunca ALLAH ALLAH YÜRÜ YAKULUM demiş sende gittinOsKi demiş ki:xtollgax demiş ki:OsKi demiş ki:tolga sırf yasak diye küfremiyorum sana anneeeeeee olm sakın yapmayın lennnnnnnn alah belanı sesde açıkdı ya manyakmısınıs şöle şeyler koymayın bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evil or Very Mad![]()
Razz heycan olsun dedim pardon Embarassed
![]()
ya ama hiç aklıma gelmedi öle bşi olcaanı
![]()
sw1ss demiş ki:İşin ucunda canavar fln çıkmıcak demi D:
theilker demiş ki:Desturrr mesajları okumadan girdim o heeyecanla son ses açık o ne laa donuma isedim Evil or Very Mad Evil or Very Mad