K.maraşta halâ var bunlardan.Lenneth demiş ki:Konu tahmin ettiğim gibi giderse çok eğlenceli, çok duygu yüklü ve sürükleyici bir konu olacak.
-Herkes konu altına kendi çocukluğuna dair hatırladığı en güzel olayları, oyunları, nesneleri, gelenekleri paylaşacak. Bakalım hangi neslin çocukluğu çok daha eğlenceliymiş.
Ben başlıyorum:
![]()
dediğinin aynısnı mortal kombat 4 için yapardım ben de 1 sene fark var sanırım aramızdaTanerUNER demiş ki:1
![]()
2
![]()
3; benden başka yapanlar vardı fakat resmini çekmiş biri varmıdır... sanmam
Mortal Kombat bütün hareketleri bir deftere yazardık harita metot 100-150 sayfa full aşağı yukarı ileri gard aşağı aşağı yukarı gibi listeyle doluydu her karakteri özenle yazmıştım
Sulug değil sulugözRebellen demiş ki:o sulug sakızın mükemmel bir tadı vardı hatırlıyorum hala :)
Advance demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sulug değil sulugözRebellen demiş ki:o sulug sakızın mükemmel bir tadı vardı hatırlıyorum hala :)
OMG. Yıllar sonra seni buralarda görmek ne güzel abi. Vallahi çok şaşırdım nicki görünce. Hoşgeldin :)Prada demiş ki:Bizim zamanımızda burda ADAM'lar vardı sevdiğimiz özlediğimiz.. Yıllar sonra girdim tekrar çok değişmiş herşey...
Beni hatırlayan varmıdır bilmiyorum ama burda çok güzel, çok uzun zamanlar geçirdik tek tek isim saymayayım güzel insandı hepsi..
Son 6 yılda attığım 6. mesajım sana gelsin. :) 2009'da terk ettim buraları şimdi kimsecikler yok.Prada demiş ki:Son msj tarihlerime baktım da 2010 ardından bi kaç 2011 :) Zaman çok hızlı geçmiş.. Dün gibi sanki oyun parkımızdı burası, kayıt olduğum gün aklımda 2007 neresi 2015 neresi :)
Eskilerden kim var senden başka? Cihan falan? Dönemin global modları falan vardı hamza sönmez falan.. Okanın msjlar kemaliste dönmüş cihana mı ne satmış bir sürü olay olmus