- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Hiç duymadım nerede ?Iota için yüz yılın scami diyorlar
Ben siemens'in vs destek verdiğini gördüm her yerde.
Hiç duymadım nerede ?Iota için yüz yılın scami diyorlar
Benim takip ettiğim bir fb grubunda söylemişti yöneticiHiç duymadım nerede ?
Ben siemens'in vs destek verdiğini gördüm her yerde.
Coinler konusunda ötünden çok atan var , pek dikkate almamak lazım.Benim takip ettiğim bir fb grubunda söylemişti yönetici
Şans büyük faktör , birde sabır.her şey artıyor musicoin hariç. Musicoin (MUSIC) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap
kasmaya başladığımda 0.03tü bir mc uçacak uçacak dediler diye kastık 7000 kadar şimdi 0.019
0.45 civarındayken de 50 kadar PIRL kastım bugün 1.07yi gördü![]()
Aynen öyle , illaki biri patlar köşeyi dönersin.En iyisi bu iş için şöyle bodrum kat ucuz kiralık bir yerin olacak, kuracaksın 12li rig her gün farklı bir altcoin kasacaksın![]()
Bitcoini bende ameriga'nın oyunu olarak görüyorum.1974 döneminde dolara alternatif olarak yeni sistem getirme çabası başlatıldı. bunu tezgahlayan hali hazırda abd merkez bankasını idare eden elitistler şuan dünya 3. bir savaş öncesi ekonomik krizin buhranında almanya ve envayi çeşit devlet altın rezervlerini arttırarak hazırlık yapıyorlar bitkoin ile ne alaka derseniz btc yeni ekonomik sistemin ayak sesleridir imf bünyesinde dünya bankasını açmanın adımlarından birisi
![]()
resim 1988 yılına ait
Katılıyorum; altınla coin alamadığın sürece btcnin usd karşısında üstünlüğü söz konusu olamazBitcoini bende ameriga'nın oyunu olarak görüyorum.
Çok büyük bilgim yok üzerine araştırmalar yapmadım ama doların küresel artışının büyük bir sebebi olarak bitcoini görüyorum. Bir çok kişi bitcoin alıyor ve bunları hep dolar olarak ödüyor yani bu paraların fiziksel karşılığı hep dolar.
Türkte alıyor dolar , çinli de alıyor dolar , rusta alıyor dolar. Borsaların bir çoğu dolarla işlem yapıyor. Haliyle diğer para birimlerinin dolara çevrilmesi doları yükseltiyor diye bir teorim var , ne kadar doğruyum bilmiyorum....
hacım 1.7 değil 0.8 olmuş şu an kalp krizi geçiriyordum naptın
ben de 0.15 ethmi 0.40 iken ripple yaptım, keşke hepsini yapsaydım
bu arada yatırımlık iota aldım 4.40'tan, şu an düştü ama inanıyorum 1-2 yıl içinde yüzümüzü güldürür :)