- Server
- Feronia
- Takımı
- Fenerbahce
5 Ağustos 3160 dolar
8 Ağustos 3600 dolar
25 Kasım 8575 dolar. İnsan hayret ediyor
8 Ağustos 3600 dolar
25 Kasım 8575 dolar. İnsan hayret ediyor

Demekki 10 Bit Coin'inimiz olsa zenginiz5 Ağustos 3160 dolar
8 Ağustos 3600 dolar
25 Kasım 8575 dolar. İnsan hayret ediyor![]()
TabikideDemekki 10 Bit Coin'inimiz olsa zenginiz![]()
Neyse kanka, çaya ekmek banıp yiyeyim ben karnım acıktıTabikide![]()
bu sorularının hepsi bir oturuşta cevap verilebilecek konular değil1000 tl gibi bir miktarı ethereuma yatırıp o parayı 2 sene falan unutmayı düşünüyorum. Sizce bunun geri dönüşü olur mu ?
Veya bitcoine yatırmak daha mı mantıklı olur ?
Merak ettiğim bu para birimlerinin değeri neye göre artıyor ?
Ayrıca bana önerebileceğiniz bir site var mı ? Türk sitelerine gelebilecek herhangi bir yasak ve yaptırımdan sonra sıkıntı yaşamamak için yatırmak istemiyorum.
Uzun zamanda ne olacağını kimse kestiremez. Şimdi bakıldığında bitcoin 100 bin dolar olacakmış gibi duruyor ama önüne bir engel çıkar olamaz , 100 dolara geri döner. Market cap'i yüksek olan alt coinlerden birisinde yapılan dolandırıcılık bile bitcoini vurabilir , bu ihtimal Tether coini için konuşuluyor mesela bu aralar.1000 tl gibi bir miktarı ethereuma yatırıp o parayı 2 sene falan unutmayı düşünüyorum. Sizce bunun geri dönüşü olur mu ?
Veya bitcoine yatırmak daha mı mantıklı olur ?
Merak ettiğim bu para birimlerinin değeri neye göre artıyor ?
Ayrıca bana önerebileceğiniz bir site var mı ? Türk sitelerine gelebilecek herhangi bir yasak ve yaptırımdan sonra sıkıntı yaşamamak için yatırmak istemiyorum.
BTC için Paribu kullanıyorum bi yanlışlarını görmedim.Şöyle sağlam, sorunsuz bir site varsa bende maaşımdan bişeyler arttırıp yatırmak istiyorum cidden yoksa bu iş böyle asgari ücret ile gitmeyecek.
Ne güzel bi araca binebiliyoruz, nede güzel bi gün geçirebiliyoruz varsa yoksa sigara alıyoruz başkada bişey yok.
Güzel bi site ile çalışan ve sorun yaşamayan varmı? Önerebileceğiniz bir site.
Edit: Ether 400 dolarlardayken bence gömülmemiz lazım, btc'de bi aralar buralardaydı![]()
poloneix'ten mi alıyorsun sen hacı ?Ben btcRED'e giriyorum beyler vatana millete hayırlı olsunKaçan onca trenden sonra belki çıkış kapımız olur
![]()
Yobit’tenpoloneix'ten mi alıyorsun sen hacı ?
Siteye girip baktım, alttaki grafiklerde nasıl bi alış satış var beynim durdu işlemleri anlıyamadım ama "vay anasını adamlar zengin oluyor laan" dedimpoloneix'ten mi alıyorsun sen hacı ?
Bu mesaji attigimda benimle birlikte girseydiniz en az 2.5 kat karda olacaktınızBen btcRED'e giriyorum beyler vatana millete hayırlı olsunKaçan onca trenden sonra belki çıkış kapımız olur
![]()