yüzde 0.03'lük dilimde adriana lima ve benzerleri vardır inşallahContinuum demiş ki:@lordzek;
dur abi daha 26 yaşima kadar evlilik düşünmüyorum dur naptinama teşekkür ederim bir yandan da
evleneceğim kız o olurdu %99,97
![]()

yüzde 0.03'lük dilimde adriana lima ve benzerleri vardır inşallahContinuum demiş ki:@lordzek;
dur abi daha 26 yaşima kadar evlilik düşünmüyorum dur naptinama teşekkür ederim bir yandan da
evleneceğim kız o olurdu %99,97
![]()
Bunu yapmak istemiyorum ama zorla yaptırıyor. Arkadas hissediyor resmen ya o kolu elime alıp pes atacagımı. Tüm gün susar, ps cafeye geldigimizde de cıt cıkmaz. Otururuz takımları ayarlarız yine cıt yok. Tam düdük sesi gelir mac baslar telefona mesaj yagar. Test edildi onaylandı.Kemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.
Pesteyken o kadar koymuyor aslında hadi durduruyorsun kanka kusura bakma ya çok mesaj attı görüyorsun falan diyorsun hallediyorsun bir şekilde ama online oyunlardaWax Whine demiş ki:Bunu yapmak istemiyorum ama zorla yaptırıyor. Arkadas hissediyor resmen ya o kolu elime alıp pes atacagımı. Tüm gün susar, ps cafeye geldigimizde de cıt cıkmaz. Otururuz takımları ayarlarız yine cıt yok. Tam düdük sesi gelir mac baslar telefona mesaj yagar. Test edildi onaylandı.Kemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.
Öyle deme BF3 de jeti bırakıp mesaja cevap vermişliğim var.Kemalist demiş ki:Pesteyken o kadar koymuyor aslında hadi durduruyorsun kanka kusura bakma ya çok mesaj attı görüyorsun falan diyorsun hallediyorsun bir şekilde ama online oyunlardaWax Whine demiş ki:Bunu yapmak istemiyorum ama zorla yaptırıyor. Arkadas hissediyor resmen ya o kolu elime alıp pes atacagımı. Tüm gün susar, ps cafeye geldigimizde de cıt cıkmaz. Otururuz takımları ayarlarız yine cıt yok. Tam düdük sesi gelir mac baslar telefona mesaj yagar. Test edildi onaylandı.Kemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.![]()
yoo sonra kız onu ne kadar sevdiğinizi düşünüp mest olur sonrada istediğinizi yapabilirsiniz test edildi onaylandı melihcim rahat olironEyE demiş ki:Sonra kızla çıkarsınız ve kızın bir tarafı dehşet derecede tavan yaptığı için hiç bir şey söyleyemezsiniz kıza.Romeo demiş ki:Bir kıza 1 ay boyunca yazdım ama karşılık alamayınca yaptığım şeylerin haddi hesabı olamaz![]()
160 telefondan aynı anda onu sevdiğimi yazdım
Ankara/Kızılay'ın ortasında tanımadığım 250kişiye onu sevdiğimi söylettim ve 50 arkadaşımada aynı şeyi yaparak videoları birleştirerek film çektim.
Eğer ümitsiz aşık varsa içimizde öneririm bunları kesin işe yarar![]()
![]()
![]()
Sen bu olayı çözmüşsün hocamKemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.
ahah aynen yaWax Whine demiş ki:Bunu yapmak istemiyorum ama zorla yaptırıyor. Arkadas hissediyor resmen ya o kolu elime alıp pes atacagımı. Tüm gün susar, ps cafeye geldigimizde de cıt cıkmaz. Otururuz takımları ayarlarız yine cıt yok. Tam düdük sesi gelir mac baslar telefona mesaj yagar. Test edildi onaylandı.Kemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.