Hodrimeydan. 

sony'nin sahibi konuştuKemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.
Sonra kızla çıkarsınız ve kızın bir tarafı dehşet derecede tavan yaptığı için hiç bir şey söyleyemezsiniz kıza.Romeo demiş ki:Bir kıza 1 ay boyunca yazdım ama karşılık alamayınca yaptığım şeylerin haddi hesabı olamaz![]()
160 telefondan aynı anda onu sevdiğimi yazdım
Ankara/Kızılay'ın ortasında tanımadığım 250kişiye onu sevdiğimi söylettim ve 50 arkadaşımada aynı şeyi yaparak videoları birleştirerek film çektim.
Eğer ümitsiz aşık varsa içimizde öneririm bunları kesin işe yarar![]()
![]()
ona yakın bir olay başıma geldi spoilerda anlatıyorumironEyE demiş ki:Sonra kızla çıkarsınız ve kızın bir tarafı dehşet derecede tavan yaptığı için hiç bir şey söyleyemezsiniz kıza.Romeo demiş ki:Bir kıza 1 ay boyunca yazdım ama karşılık alamayınca yaptığım şeylerin haddi hesabı olamaz![]()
160 telefondan aynı anda onu sevdiğimi yazdım
Ankara/Kızılay'ın ortasında tanımadığım 250kişiye onu sevdiğimi söylettim ve 50 arkadaşımada aynı şeyi yaparak videoları birleştirerek film çektim.
Eğer ümitsiz aşık varsa içimizde öneririm bunları kesin işe yarar![]()
![]()
![]()
sen kasmışsın ağlamak için hayatım boyunca hiç gözüm yanmadı ağlarkenUnDeFeateD demiş ki:Ağladım.. En öte nokta buydu çok aşık oldum ama bi tanesi için ağlayabildim bu hayatta. Diğerlerinde gözlerim yanmış, kızarmıştı ama yaş gelmemişti...
bir kız için kavga etmek en son yapacağım şey medeni medeni konuşma varken...Lenneth demiş ki:Bunu rahatsız eden birisi vardı, çocuk bıçakla karşıma çıktı kapışmıştık, bildiğiniz ölüme gittim yani. Baktım lavuğun 4 tane arkadaşı geliyo arkadan ayaklar totoya vuracak şekilde tabanvay ile kaçtıydım.
1 ay boyunca hergün 2.5 saatlik yol gidip okul çıkısına gittim
Kapısında sabahlamışlığım var 3-4 kez
5 ay boyunca sel halinde döktüğüm gözyaşlarını saymıyorum bile
ek olarak bunun sro nfs ve cod versiyonlarıKemalist demiş ki:Pes oynarken oyunu bırakıp mesajına cevap verdim.
İnsan gibi söyledim anlamadı, kardeşim diye hitap ettim ana avrat küfür etti. Daha ne yapıyım ne kadar medeni olayım ?Lordzek demiş ki:bir kız için kavga etmek en son yapacağım şey medeni medeni konuşma varken...Lenneth demiş ki:Bunu rahatsız eden birisi vardı, çocuk bıçakla karşıma çıktı kapışmıştık, bildiğiniz ölüme gittim yani. Baktım lavuğun 4 tane arkadaşı geliyo arkadan ayaklar totoya vuracak şekilde tabanvay ile kaçtıydım.
valla ben hiç ipime takmıyorum sövenleri anası babası terbiye verememiş biz dayaklamı vereceğiz terbiyesiniLenneth demiş ki:İnsan gibi söyledim anlamadı, kardeşim diye hitap ettim ana avrat küfür etti. Daha ne yapıyım ne kadar medeni olayım ?Lordzek demiş ki:bir kız için kavga etmek en son yapacağım şey medeni medeni konuşma varken...Lenneth demiş ki:Bunu rahatsız eden birisi vardı, çocuk bıçakla karşıma çıktı kapışmıştık, bildiğiniz ölüme gittim yani. Baktım lavuğun 4 tane arkadaşı geliyo arkadan ayaklar totoya vuracak şekilde tabanvay ile kaçtıydım.
8 kişiden dayak yemişliğim var sırf sevgilime laf ettiler diye ! ciddi bir konu abi, medeniyetla alakası yok..Lordzek demiş ki:bir kız için kavga etmek en son yapacağım şey medeni medeni konuşma varken...Lenneth demiş ki:Bunu rahatsız eden birisi vardı, çocuk bıçakla karşıma çıktı kapışmıştık, bildiğiniz ölüme gittim yani. Baktım lavuğun 4 tane arkadaşı geliyo arkadan ayaklar totoya vuracak şekilde tabanvay ile kaçtıydım.
nasıl şeylerToxic demiş ki:O kızı bir bulabilsek bir şeyler yapıcaz ama![]()
olsun abi, eğer hırs edip birşey yapamazsan daha kötü oluyor bak inan..Lordzek demiş ki:nasıl şeylerToxic demiş ki:O kızı bir bulabilsek bir şeyler yapıcaz ama![]()
@continum
ohohoho kız sizin eve gitmiş birde annenler ağlamayı bırakmış senin kızı sakinleştiriyoriyi yataklara düşmemiş o kadar üzülmüş demekki de 8 kişiden dayak yedin dayak yediğinle kaldın birşey kanıtlayamazsın ne dayak atarak ne yiyerek
gelin olarak bakıyolardır beliContinuum demiş ki:olsun abi, eğer hırs edip birşey yapamazsan daha kötü oluyor bak inan..Lordzek demiş ki:nasıl şeylerToxic demiş ki:O kızı bir bulabilsek bir şeyler yapıcaz ama![]()
@continum
ohohoho kız sizin eve gitmiş birde annenler ağlamayı bırakmış senin kızı sakinleştiriyoriyi yataklara düşmemiş o kadar üzülmüş demekki de 8 kişiden dayak yedin dayak yediğinle kaldın birşey kanıtlayamazsın ne dayak atarak ne yiyerek
tanışıyorlar ilk aydan hatta şans eseri oldu gerçi ama.. aralari benden daha iyi abi o değilde![]()