Wizard için en iyi yan skill barddır.
Hızlı koşma (moving march) ve özellikle noise skili şahanedir.
Eğer wizard gibi oyunun en kıytırık hp'sine sahip charın varsa agresif canavarların olduğu mekanlarda kasamazsın, anında yatırırlar.
Ben yattım ordan biliyorum.
Mesela oyunun henüz başında 20 level aslanların oraya gitmek tam bir işkenceydi, görev yapacağım ölmekten bi türlü fırsatım olmadı.
Ama ikinci bi wizard açıp yan olarak da bardı seçince, o agresif yaratıkların yanında geçip onların sana dokunamaması ayrı bir zevk veriyor insana, gerçekten.
Agresiflerde 50 kere yatıp da ondan sonra onların yanından sanki yokmuş gibi geçmeyen adam anlayamaz bu zevki.
Cleric açmayın bence, ne light armor ne de o bufflar size o kadar + sağlamaz, sonuçta 2 selena's lion yatırır sizi.
Unutmadan söyleyim ticarette noise skili inanılmaz işe yarıyor.
Ben jangan-donwhang arası yapardım ticareti, hiç bi yaratık dokunamazdı bana, tek NPC hırsızlar, onları da wizard tekte alıyor zaten.
Bir de anımı anlatayım: Donwhang'dan çıktım, tabi 1 yıldızlı kervanla, biraz gittim hırsızn teki "10k ver" dedi.
Ben cevap bile yazmadım, aynen devam ettim yoluma.
Bu sefer bu sivri zekalı arkadaş başladı 27 levellik bacak kadar yaratıkları (adını hatırlayamadım

) peşine takmaya.
Bilirsiniz klasik hırsız taktiği, aklı sıra beni yatırtcak.
Topladı 3-4 tane mob geçti yanımdan, normalde bana saldırması gereken yaratıklar yanımdan transit geçti.
Bi tur daha attı olmadı, bi tur daha olmadı, sonra peşindekileri kendi öldürdü.
Aynısını 1-2 defa daha denedi, baktı olmayacak bişey demeden çekti gitti.
Noise olmasaydı ya haraç verecektim ya da kesin yatacaktım çünkü yaratıklar benden 7 level yüksekti.
O eleman gibi körü körüne "forevır çaynizzzzzz" diyen bi adama denk gelirseniz keyfini çıkarın, ben çıkaramadım. Sad