ArkadaşLar benim RAM 512 MB ama burda 448 Yazıyoo Nedeni Nedir Bilen Warmı ?
Bide Nasıl Geri 512 yapacam yamazsam silkroad yavaşlıyoo çözümünü bilen allah aşkına sölesin
şimdiden teşekkürLer
-Resim Silinmiş.
Ben Anlamadım gitti Bi Bakın !
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
ne alakasi var genede 512 bendede 1024 ama 1000 gibi bir seyler yaziyor
sorun yok yani genede 512 dir o
sorun yok yani genede 512 dir o
ewt bendede 504 yazıo :))
B
BursaSporLu
⭐ 19y
aynı sey bendede 448 yazıyor bendede Mr. Green
Bios dan konrol et 64 mb ram i bişiler kullanıyor kahvekeyfi detective
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Muhtemelen ekran kartın 64 mbdır. Cool
Bu yüzden orada 512den 64 düşer ve özelliklerden baktıgında rami o şekilde gösterir.
Anormal birşey değil takma kafana Cool
Bu yüzden orada 512den 64 düşer ve özelliklerden baktıgında rami o şekilde gösterir.
Anormal birşey değil takma kafana Cool
bnim ekran kartı 128 ama ram de 512 gösterio Very Happy bnde bi sorun mu var Very Happy
bnim ekran kartı 128 ama ram de 512 gösterio Very Happy bnde bi sorun mu var Very Happy
uaeuhuaeh ^^ bosver bizim kiler oyle kalsın Very Happy
-Resim Silinmiş.
Tamam AnLadımda 512 yazmadıgı için PC yavaşlıyoo ? çözüm yolu Pls
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Bende de normal gösteriyor çünkü ekran kartım 256 mb.Bizimkilerde düşmüyor.Öyle olsa 512 ramli pcyte 512 mb ekran kartı takarsanız 0 mb olur eheuehe Very Happy
@Narqotic
32 mb ya da 64 mb ekran kartı kullananların çoğunda böyledir.Hatırlıyorum 6 sene önce bende de 32mb ekran kartı 128 mb ram vardı , 96 mb gözüküyordu ramim hehe Mr. Green
Başka 32 veya 64 mb kullanan arkadaş varsa onlarınki de yüksek ihtimal böyledir.
@Narqotic
32 mb ya da 64 mb ekran kartı kullananların çoğunda böyledir.Hatırlıyorum 6 sene önce bende de 32mb ekran kartı 128 mb ram vardı , 96 mb gözüküyordu ramim hehe Mr. Green
Başka 32 veya 64 mb kullanan arkadaş varsa onlarınki de yüksek ihtimal böyledir.
Bende de normal gösteriyor çünkü ekran kartım 256 mb.Bizimkilerde düşmüyor.Öyle olsa 512 ramli pcyte 512 mb ekran kartı takarsanız 0 mb olur eheuehe Very Happy
@Narqotic
tmm anladım ben olayı 256mb ekran kartı alacam 😊
O
osman459445
⭐ 19y
sen ona bakma kardeş o yalancı Very Happy
muhtemelen kurulumda falan xp bir sorun çıkartmıştır mb ne ise onu yazar orada ki sekmeyi de regedit ten bul istediğini yazdır çok sıkıntı veriyorsa ki bana verirdi 2gb ram yerine 1 gb yazacak deliririm.com Very Happy
kasayı aç ramlari sök farklı slotlara tak ve makinayı yeniden başlat bakalım değişecek mi Question
kasayı aç ramlari sök farklı slotlara tak ve makinayı yeniden başlat bakalım değişecek mi Question
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
muhtemelen kurulumda falan xp bir sorun çıkartmıştır mb ne ise onu yazar orada ki sekmeyi de regedit ten bul istediğini yazdır çok sıkıntı veriyorsa ki bana verirdi 2gb ram yerine 1 gb yazacak deliririm.com Very Happy
Yok yaw extra 32 ve 64 mb ekran kartlarında nedenini bilmiyorum ama böyle oluyor Very Happy
2gb ı 1gb yazmaz zaten , 64 mb ekran kartıyla beraber kullansan 1884 yazar Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap