Valla haberin ehemmiyetini unuttuk geyiğe daldık.Respect demiş ki:Arkadaşların yorumlardanda anlaşılacağı gibi kimse takmıyor takılcak bir mevzuda değil her sene alıştık bu balon haberlere ^^
Böyle birşey olsa bile halka duyurulmaz.
Töbe estağfrullah senin yüzünde ne var öyleJawBreaker demiş ki:Tövbe estafurullah böyle birşey olmuş.![]()
Hepsi benim suçumMacrocheck demiş ki:Bir konu amacından ne kadar saptırılabilir v.4000 (:
Hayır benimWax Whine demiş ki:Hepsi benim suçumMacrocheck demiş ki:Bir konu amacından ne kadar saptırılabilir v.4000 (:![]()
![]()
![]()
sen bana msnden birşeyler yazsana bulamıyorum seniWax Whine demiş ki:Hepsi benim suçumMacrocheck demiş ki:Bir konu amacından ne kadar saptırılabilir v.4000 (:![]()
![]()
![]()
Muhaha BKM izlemiş birileri..AnatoliaFire demiş ki:Hayır benimWax Whine demiş ki:Hepsi benim suçumMacrocheck demiş ki:Bir konu amacından ne kadar saptırılabilir v.4000 (:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bana, saksı muamelesi yapamazsınızz!!Macrocheck demiş ki:sen bana msnden birşeyler yazsana bulamıyorum seniWax Whine demiş ki:Hepsi benim suçumMacrocheck demiş ki:Bir konu amacından ne kadar saptırılabilir v.4000 (:![]()
![]()
![]()
ps: Ben Erol büyükburçum en çok ben saptıracam
Bunu alın dışarı.Macrocheck demiş ki:Havada durdum şahitlerim var bana sormanız gerek (:
Sana bu bardağı hediye ediyorumWax Whine demiş ki:Durun durun, ben doktorum![]()
Oyy oyy kimler gelmişOneEyedJack demiş ki:Daha iyi olur şahsen, en azından acı çekmeden bye bye.
t-shirt de cabasıWax Whine demiş ki:Oyy oyy kimler gelmişOneEyedJack demiş ki:Daha iyi olur şahsen, en azından acı çekmeden bye bye.
@Macro
O nasıl bi bardak yahu![]()