Ahahahahhahahahha xD Yarıldım yaberkomu demiş ki:hamdolsun bizi teğet geçer![]()

Ahahahahhahahahha xD Yarıldım yaberkomu demiş ki:hamdolsun bizi teğet geçer![]()
Aynen her halt geliyo başımızaberkomu demiş ki:ayrıca dünyana 2012 de mardukmu ne öle bi gezegen çarpmıomuyduyazık bize
![]()
Gelen vuruyor giden vuruyor.Wax Whine demiş ki:Aynen her halt geliyo başımızaberkomu demiş ki:ayrıca dünyana 2012 de mardukmu ne öle bi gezegen çarpmıomuyduyazık bize
![]()
![]()
Gök cisimlerinin odak noktasıyız güzellik basa belaWax Whine demiş ki:Aynen her halt geliyo başımızaberkomu demiş ki:ayrıca dünyana 2012 de mardukmu ne öle bi gezegen çarpmıomuyduyazık bize
![]()
![]()
Yazık bizeeAnatoliaFire demiş ki:Gelen vuruyor giden vuruyor.Wax Whine demiş ki:Aynen her halt geliyo başımızaberkomu demiş ki:ayrıca dünyana 2012 de mardukmu ne öle bi gezegen çarpmıomuyduyazık bize
![]()
![]()
![]()
![]()
Bi depiliç getirdiniz mi bana tamamdırAnatoliaFire demiş ki:Yapılacak iş basit yav kutsal taşlar dizilecek.![]()
En cikcikli bölümü orası.Wax Whine demiş ki:Bi depiliç getirdiniz mi bana tamamdırAnatoliaFire demiş ki:Yapılacak iş basit yav kutsal taşlar dizilecek.![]()
![]()
Tahtayı ben bulurumAnatoliaFire demiş ki:Yapılacak iş basit yav kutsal taşlar dizilecek.![]()
Avenger demiş ki:Tahtayı ben bulurumAnatoliaFire demiş ki:Yapılacak iş basit yav kutsal taşlar dizilecek.![]()
![]()
Ve son elementimiz, TAHTA!! Yok yok hava, sıra o bölümde;Wax Whine demiş ki:Tamam siz pilici bana verin elementler size kalsın![]()