Valla dün 72+5 glavieme + basayım dedim..Bastım immortalı astralı birde luckı..Sonra indim hotanın en aşagısına karakterı soydum ne var ne yoksa kasaya attım fakir bi görüntü oldu :mrgreen: sonrasında arkadasların dediği gibi koydum inventoryi sağ alt köseye Y ye bastım sılahı koydum elixiri koydum powderı koydum.Mouse fuse hizesına getirdim veeeee :mrgreen: anneme seslendım dedimki ben odadan cıkacam sen mouse a bas ok dedi bastıktan 1 sn ekrana bakarak mouse sılah ustune getrdım gozlerımı kacrdım
dedımkı sılah ısmı yanında yazan yazı 5 ten buyuk mu ufak mı? :mrgreen: büyük dedi işte o an anacığımı kucakladım ve öptüm .Artık 72+6 glaviem olmustu masal gibi :mrgreen: :mrgreen: İşte taktik budur extraokk extraokk extraokk

Exterminator demiş ki:
Valla dün 72+5 glavieme + basayım dedim..Bastım immortalı astralı birde luckı..Sonra indim hotanın en aşagısına karakterı soydum ne var ne yoksa kasaya attım fakir bi görüntü oldu :mrgreen: sonrasında arkadasların dediği gibi koydum inventoryi sağ alt köseye Y ye bastım sılahı koydum elixiri koydum powderı koydum.Mouse fuse hizesına getirdim veeeee :mrgreen: anneme seslendım dedimki ben odadan cıkacam sen mouse a bas ok dedi bastıktan 1 sn ekrana bakarak mouse sılah ustune getrdım gozlerımı kacrdım
dedı**ı sılah ısmı yanında yazan yazı 5 ten buyuk mu ufak mı? :mrgreen: büyük dedi işte o an anacığımı kucakladım ve öptüm .Artık 72+6 glaviem olmustu masal gibi :mrgreen: :mrgreen: İşte taktik budur extraokk extraokk extraokk
koptum ya :mrgreen: :mrgreen:

Yukarı Alt