Her + Basıştaki Taktikleriniz Mesela +3'e Basarken Kuytu Bir Köşede Basiyorum? Taktikleriniz Neler?
![]() |
hauahauhaugrandflash demiş ki:yada pıs pıs bakarım sılha![]()
heheLibLib demiş ki:hauahauhaugrandflash demiş ki:yada pıs pıs bakarım sılha![]()
kanka inan yerlerde sürünüyom koptum gülmekten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
extraokk
ilginc denemekte fayda var ...memo23 demiş ki:arkadaşlar devrim niteliğinde bir taktik size kesinlikle başarı oranı %90 bu teknikle anlatıyorum elixir basmak istediğiniz itemin durability sini iyice düşürüyorsunuz ve repair all yapmayın olabildiğince düşük olsun tabi kırmızı işaret verene kadar olmasın ona 1 yada 2 sayı kadar yakın olsun ve sonra luck powder la beraber basın elixiri mü**ünse janganda chine tomb diye bi yer var oraya kadar gidin ve lag tan iyice arının sonra elixir lucky powderla basın büyük ihtimal alacaktır fakat benim dediğim teknik +3 ten sonra işliyor ister inanın ister inanmayın ben bu yöntemle 68+7 spear yaptım full blue ve sonra sattım paraya ihtiyacım vardı biraz ucuza gitti ama yinede yöntem işe yarıyor şuan aynı teknikle 72+5 spear hazırladım +7 ye kadar gideceğim sizde deneyin işe yarayacaktır yaramazsa şansınıza küsün......
İD:murat75
eldorado server:
full str: glavie 52+5 sos
guild :Nisantasi
guild master: murat75
o ınventory olayı gözünü kapatına bilicen yanı + basarken silaha bakma ben ama her + bastıgımda bakarım baksam ne bakmasam ne actıonu severım öle gözün kapalı neresınde zevk kalıyorMurderer77 demiş ki:Durability Olayını Biliyodum Inventory Olayını Anlamadım
arkadaşım durability olayını nerden biliyordun kafadan sallama bu bana has bi yöntem bunu ben buldum durability olayına dair bi mesaj bul benden önce yazılmış ben çarımı teslim edicem içindeki itemlerle bedava..Murderer77 demiş ki:Durability Olayını Biliyodum Inventory Olayını Anlamadım