siz oyuna ilk girdiğinizde bot mu vardı kasan nasıl kasıyo arkadaşım allah allah botsuz bi sro sitesi görmedim her tarafatn bot bot die inliolar ama banlanınca anlarsınmuratt demiş ki:1-2 hafta elle kasılmaz ki ama:)) artık bol bol yeni haritaları gezeriz...
seninde bize hak vermen gerek biz bot kullanmayanlar yani sizin yüzünüzden scorpion görevini ve flower görevini yapamadık çünkü full bot orası inş bot die bişey çıkarmazlar zamanında bende bot kullandım 54 lvl adamım banlandı bende botla başladım ama hak verceksin bizede biz akıllı deilmiyiz istesek bizde kullanırız ama ayıp olmasın öteki botsuz arkadaşlara die bot kullanmıyom ben kendimmuratt demiş ki:arkadasım ben oyuna bot ile basladım o yüzden... alezte 77 lvl herculde 60 lvl charım var ikiside full bot:))
hak vermen lazım bana..
Bak minik kimse kimseye yalan soylememeli bu yanlıs birseydir 77 yi bırakıp 80 yapmadan 60 a kasmassın kimi kandırıonmuratt demiş ki:arkadasım ben oyuna bot ile basladım o yüzden... alezte 77 lvl herculde 60 lvl charım var ikiside full bot:))
hak vermen lazım bana.. -ben geri*e*k*a*l*ı*y*ı*m bide utanmadan söliom-