_CaspeR_
Buralıyım
ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk
imza isteyennnn Question Question
![]() |
brush arka planı oluşturduğun araç(türkçesi fırça) mesela senin imzandaki kahverengi çizgiler brush oluyor Wink kızlar karakterler vb. render oluyor,bilmemek değil öğrenmemek ayıp WinkDNAA demiş ki:ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk
+99999 ben sölicektim ama ustalarımız varken bize düşmez.. extraokkPennywise demiş ki:brush arka planı oluşturduğun araç(türkçesi fırça) mesela senin imzandaki kahverengi çizgiler brush oluyor Wink kızlar karakterler vb. render oluyor,bilmemek değil öğrenmemek ayıp WinkDNAA demiş ki:ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk
DNAA demiş ki:xbebetox bu sana valal baya uğraştım güzel oldu ama şekil kahvekeyfi kahvekeyfi
Nasıl olmuş yorumları alyıyım Question Question
-Resim Silinmiş.
http://img220.imageshack.us/img220/9149/xbebetoxcy1.jpg
ya allah aşkına biriniz güzel bi imza yapın artık ya.DNAA demiş ki:küçült biraz imzana öle koy Exclamation Exclamation
Bizde istiyoruz güzel olmasını tabiki bilerek kötü yapmıyoruz elimizden geldiği kadar.. extraokkFearLess017 demiş ki:ya allah aşkına biriniz güzel bi imza yapın artık ya.DNAA demiş ki:küçült biraz imzana öle koy Exclamation Exclamation
tşk ederim kardeş o yönden bir şüphem yok zaten. sadece imzanın biraz gösterişli olmasını istiyodumda. senin bana yaptığın imzanın arkasını biraz canlandırabilir misin. daha gösterişli bir arkaplan meselaBlacKK demiş ki:Bizde istiyoruz güzel olmasını tabiki bilerek kötü yapmıyoruz elimizden geldiği kadar.. extraokkFearLess017 demiş ki:ya allah aşkına biriniz güzel bi imza yapın artık ya.DNAA demiş ki:küçült biraz imzana öle koy Exclamation Exclamation