_CaspeR_
Buralıyım
ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk
imza isteyennnn Question Question
brush arka planı oluşturduğun araç(türkçesi fırça) mesela senin imzandaki kahverengi çizgiler brush oluyor Wink kızlar karakterler vb. render oluyor,bilmemek değil öğrenmemek ayıp WinkDNAA demiş ki:ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk
+99999 ben sölicektim ama ustalarımız varken bize düşmez.. extraokkPennywise demiş ki:brush arka planı oluşturduğun araç(türkçesi fırça) mesela senin imzandaki kahverengi çizgiler brush oluyor Wink kızlar karakterler vb. render oluyor,bilmemek değil öğrenmemek ayıp WinkDNAA demiş ki:ya yanlış söleidm kzıarı filan işte ya ok extraokk extraokk
DNAA demiş ki:xbebetox bu sana valal baya uğraştım güzel oldu ama şekil kahvekeyfi kahvekeyfi
Nasıl olmuş yorumları alyıyım Question Question
-Resim Silinmiş.
http://img220.imageshack.us/img220/9149/xbebetoxcy1.jpg
ya allah aşkına biriniz güzel bi imza yapın artık ya.DNAA demiş ki:küçült biraz imzana öle koy Exclamation Exclamation
Bizde istiyoruz güzel olmasını tabiki bilerek kötü yapmıyoruz elimizden geldiği kadar.. extraokkFearLess017 demiş ki:ya allah aşkına biriniz güzel bi imza yapın artık ya.DNAA demiş ki:küçült biraz imzana öle koy Exclamation Exclamation
tşk ederim kardeş o yönden bir şüphem yok zaten. sadece imzanın biraz gösterişli olmasını istiyodumda. senin bana yaptığın imzanın arkasını biraz canlandırabilir misin. daha gösterişli bir arkaplan meselaBlacKK demiş ki:Bizde istiyoruz güzel olmasını tabiki bilerek kötü yapmıyoruz elimizden geldiği kadar.. extraokkFearLess017 demiş ki:ya allah aşkına biriniz güzel bi imza yapın artık ya.DNAA demiş ki:küçült biraz imzana öle koy Exclamation Exclamation