Yok benim ne işim olur su aygırı ileMetover demiş ki:sen misin bu?Misery demiş ki:Banada Bi su aygırı bulunsana
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
![]()
İlk istek benden olsun .Nick im yazacak şekilde güzel bi imza istiyorum zahmet olmassa.Metover demiş ki:Evet, arkadaşlar matematik sınavım başarılı geçti bunun için imza alımlarını benim tarafımdan yapılacak isteklerinizi yenilerseniz sevinirim.
Adam haklı beylerMetover demiş ki:İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Teşekkür ederim ellerine sağlıkMetover demiş ki:İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İstekler için son 10 dakikanız akşama belki devam ederim.Misery demiş ki:Teşekkür ederim ellerine sağlıkMetover demiş ki:İstekleri şimdi yapın sonra işim olduğunda nerede imza 3 aydır bekliyoruz gibi laflar söylemeyin.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.![]()
Guathema demiş ki:bizimki ne alemde meto
CoolerMaster demiş ki:gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol![]()
Metover demiş ki:Lenneth demiş ki:İlk imza senin.
![]()
_DreaMTurK_ demiş ki:Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)
Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela
![]()
Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.
CubaLibre demiş ki:bro öncelikle anime olmasın.güzel hatunlu cix bişey yapıver.gerisini senn yetenegine bırakıyorum![]()
Başlandı. Yeni istekleri alalımCubaLibre demiş ki:CubaLibre demiş ki:bro öncelikle anime olmasın.güzel hatunlu cix bişey yapıver.gerisini senn yetenegine bırakıyorum![]()