CubaLibre

sagol ellerine saglıkMetover demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sagol ellerine saglıkMetover demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
CoolerMaster demiş ki:CoolerMaster demiş ki:gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol![]()
olsun değişikilk her zaman iyidirHeartBeat demiş ki:@CoolerMaster
Bence bu imzan gayet güzel ^^
İlk defa değil öncedende yapmıştım hatırlıyorum. Metover imza istekleri bölümündeUnforgiven demiş ki:Selam ilk defa imza istiyorum
hatunlu ama fazla abartmadan kendi kafana göre bir imza yaparsan sevinirim![]()
tühMetover demiş ki:İlk defa değil öncedende yapmıştım hatırlıyorum. Metover imza istekleri bölümündeUnforgiven demiş ki:Selam ilk defa imza istiyorum
hatunlu ama fazla abartmadan kendi kafana göre bir imza yaparsan sevinirim![]()
![]()
Tamam yapılacak.
bnm istek kaale alınmıyo hissine kapıdım...CoolerMaster demiş ki:CoolerMaster demiş ki:CoolerMaster demiş ki:gardaş banada güzel bi hatunun fotosuna imza ve avatar yapabilir misin? Yazı olarak ''RoadRunnerr''
yazarsın..Renk olarakta Bordoyla mor renklerinin arasında bi tonaj olursa iyi olur..
şimdiden sağol![]()
yanlıs birsey mi istediğim acaba birde hemseriyiz_DreaMTurK_ demiş ki:_DreaMTurK_ demiş ki:Merhabalar Benim Avatar ve İmza İsteğim Olacak Sadeliğin Göze Daha Şık Geldiğini Düşünüyorum o yüzden sade ve şık bir avatar imza kiti olsun istiyorum :)
Örnek olarak mesela söle bisey gösterebilirim.
Font Örneği Resimdeki Font Benim icin Gerçekten Güzel Bu Tür bi Font kullanırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
Arka Plan Resmi olaran Misal EN SEVDİĞİM Renk Tonu ve o sadelikden bahsetmistim gerçekten bu söze uygun bi resim var elimde buyrun arka planda da kullanabilirsiniz mesela
![]()
Özetlersek Turkuaz Tonlarında Bir İmza Чaq1Z Yazsın istiyorum üstünde Teşekkür ederim şimdiden.