abi dilimde tüy bitti ya. 1 haftadır söylüyorum ilgilenen yok bizim imza ve avatar düzeltilecekti yanlış yazılmıştı.((cannibalmyth yazısı yanlış yazılmıştı mthy yazılmış myth olacak kızın elinede kılıç veririseniz birazda renklere oynarsanız arka plan gümüş ve kırmızı olun arayada mavi olursa güzel olur ayrıca birazda '''''ilgi çekici''''
olsun))şimdiden elinize sağlık baklım bu sefer olacak mı acaba ??

_CaspeR_

Buralıyım
banada bir tane DNAA extraloob deneme moderator yazan bir imza yaparmıssınız biraz şekilli ve renkli olurs sevnirim şimdiden yapanlara tşk ederim

sadece geceleri imza yapabiliyorum şuan age of turnuvası yapıyoruz gecenin ilerleyen saatlerinde imzalarınız hazır Wink

__PuNisHeRR_ demiş ki:
Beyler banada yaparsanız sevınırım

ARtık OldScool Luyum :mrgreen: :mrgreen:

Hacım benı unutma ben 1 ay once bu topıce cok yazdım kımse yapmadı sonra xtollgax saolsun ona pm attım o yaptı

Ama suanda ılgılenıyorsunuz galıba beklıyorum sızden bır ımza Wink

ulen eli ayaği düzgün imza yapıyoz yok arkada beyaz kalıyor yok kücük oluryor kafa atıcam monitöre az kaldı Evil or Very Mad

-Resim Silinmiş.

resimde görüldüğü gibi arkaları deleteledim ama beyaz gene var Crying or Very sad
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
buda öle kücük kaldı bunu koycaktım imzama beyaz arkada kaldı
düzelteltirseniz sevindirik olurum Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

-Resim Silinmiş.

morfeux demiş ki:
buda öle kücük kaldı bunu koycaktım imzama beyaz arkada kaldı
düzelteltirseniz sevindirik olurum Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

-Resim Silinmiş.
Beyaz Kalmaması için Resmi PNG olarak kaydet oyle upload et :) extraokk

A

Anonymous

Guest
FearLess017 demiş ki:
s.a bende artık imzamı değiştirmek istiyorum. benimde imzama afilli bi OldSchool yazar mısınız. güzel bi arka planın üstüne. tercih sizin.
Arka planın üzerine şöyle yazarsanız sevinirim. Extraloob OldSchool güzel bi yerede FearLess017
evet abiler bekliyoruz hala :mrgreen:

bekleyenlerın hepsi oldschool ne iş :lol:

xtollgax senın yaptıgın ımzalarda guzel oluyor sende yapabılrıısn işin yoksa :lol:

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Beyler Photoshop 'u bilenler ....isteyenlere yapsında...bari..bıraksın..şura yaww...

Mesela Bende İstiorum..1 Tane Depolıycam.. Wink

Blade_Father demiş ki:
banada bitane avatar yapabilir misiniz elazığLee ninkinin aynısı olursa sevinirim sadece nick değişecek Blade_Father olucak Çok tşk ettim saolun şimdiden
arkadasımada yardım edin pLs :lol:

bende nickim ve oldscholl yazan cırtlak bi rengi olmayan imza istiyorum :lol: imzanın üstüne anime bir resim olabilir.siyah zemin üstüne mor mavi ışıklar şekiller ve nick güzel olurdu

şimdiden teşekkürler Cool

_CaspeR_

Buralıyım
açtığın sayfanın boyutlarını birazdaha küçük aç 500x300 gibi aç bide o beyazlıkların olmaz ve seçip del e bas beyazlık kalmaz Exclamation Exclamation

Yukarı Alt