banada bir imza arka planı yesil gibi olsun ustunde Swordie yazsın yazı kırmızı olsun yapabıldıınız kadarını yapın elınızden ne gelırse sımdıden Thnx

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ya bana şöyle hillary duff veya legolas olan bi imza yaparmısın LORD LEGOLAS ve deneme moderatör yazsın.. bu sefer koyu tonlar olsun..yapan olursa şimdiden teşekkürler..

bnde avril in resmi olan siyah beyaz woody yazılı bi imza istiorm ((bnm yaptıım imzayı görüosnz çöm olduum imzamdan belli :lol: ))

WooDY_BeRK demiş ki:
bnde avril in resmi olan siyah beyaz woody yazılı bi imza istiorm ((bnm yaptıım imzayı görüosnz çöm olduum imzamdan belli :lol: ))
-Resim Silinmiş.

uykucu aşırı büyük imzalar yapıyorsun,büyük olunca güzel olmaz çok fazla ayrıntı çıkar,imzanın güzelliği küçük olmasıyla doğru orantılıdır Wink (ama çok küçükte değil tabi)

Pennywise demiş ki:
WooDY_BeRK demiş ki:
-Resim Silinmiş.
teşekkürler detective

-Resim Silinmiş.

bunu imza haline küçültüp bana öm den atarsanız cok sevınırım tek istegım bu teşekürler..

ne kdr zaman oldu isteyeli 106. sayfada 2. kez yazdım benden sonraki herkese yapıldı bana hala yok küstüm işte hıh Sad

baa böle uçuk kaçık bilim kurgu tarzı koyu renkler temalı bir imza yaparmısınız?...4ever Rock , SouL , LastTurK yazılarını içinde bulundurursa mutlu olurum

3. kez istiyorum bakalım nolcak Mad

Pennywise demiş ki:
LorD_LeGoLaS demiş ki:
LorD_LeGoLaS demiş ki:
ya bana şöyle hillary duff veya legolas olan bi imza yaparmısın LORD LEGOLAS ve deneme moderatör yazsın.. bu sefer koyu tonlar olsun..yapan olursa şimdiden teşekkürler..
:mrgreen: hmm hmm
-Resim Silinmiş.
saol.çok iyi olmuş.extraokk extraokk

Abi bana guzel bi imza ve avatar yaparmısın üstünde cannibalmyth yazsın gümüş rengi ve kırmızı olsun bide kız resmi olursa iyi olur şimdiden teşekürler

lastturk_ demiş ki:
ne kdr zaman oldu isteyeli 106. sayfada 2. kez yazdım benden sonraki herkese yapıldı bana hala yok küstüm işte hıh Sad

baa böle uçuk kaçık bilim kurgu tarzı koyu renkler temalı bir imza yaparmısınız?...4ever Rock , SouL , LastTurK yazılarını içinde bulundurursa mutlu olurum

3. kez istiyorum bakalım nolcak Mad
-Resim Silinmiş.

Yukarı Alt