banada bir imza arka planı yesil gibi olsun ustunde Swordie yazsın yazı kırmızı olsun yapabıldıınız kadarını yapın elınızden ne gelırse sımdıden Thnx
-Resim Silinmiş.by-Lord demiş ki:banada bi imza yaparmısnız üzerinde by lord yazsın ve siyah kırmızı ağırlıklı olsursa sevinirim
şimdiden teşşekürler
SAYGILARIMLA...
ımzanı yaptımCooLLer demiş ki:Abi bana sole sasalı bi imza ona uyumlu avatar yaparmısın.Bole karanlık bisey olsun.ustunde Cooller yazsın.Bide hareketli oluyoya ole yaparmsıın avatarı fln.Amine olur.
ımzanTurkHero demiş ki:nUKER banada senin imzanın üstüne TurkHero yazarsan sewinirim şimdiden sağol.
-Resim Silinmiş.WooDY_BeRK demiş ki:bnde avril in resmi olan siyah beyaz woody yazılı bi imza istiorm ((bnm yaptıım imzayı görüosnz çöm olduum imzamdan belli))
LorD_LeGoLaS demiş ki:ya bana şöyle hillary duff veya legolas olan bi imza yaparmısın LORD LEGOLAS ve deneme moderatör yazsın.. bu sefer koyu tonlar olsun..yapan olursa şimdiden teşekkürler..
teşekkürler detectivePennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.WooDY_BeRK demiş ki:bnde avril in resmi olan siyah beyaz woody yazılı bi imza istiorm ((bnm yaptıım imzayı görüosnz çöm olduum imzamdan belli))
-Resim Silinmiş.LorD_LeGoLaS demiş ki:LorD_LeGoLaS demiş ki:ya bana şöyle hillary duff veya legolas olan bi imza yaparmısın LORD LEGOLAS ve deneme moderatör yazsın.. bu sefer koyu tonlar olsun..yapan olursa şimdiden teşekkürler..hmm hmm
saol.çok iyi olmuş.extraokk extraokkPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.LorD_LeGoLaS demiş ki:LorD_LeGoLaS demiş ki:ya bana şöyle hillary duff veya legolas olan bi imza yaparmısın LORD LEGOLAS ve deneme moderatör yazsın.. bu sefer koyu tonlar olsun..yapan olursa şimdiden teşekkürler..hmm hmm
-Resim Silinmiş.lastturk_ demiş ki:ne kdr zaman oldu isteyeli 106. sayfada 2. kez yazdım benden sonraki herkese yapıldı bana hala yok küstüm işte hıh Sad
baa böle uçuk kaçık bilim kurgu tarzı koyu renkler temalı bir imza yaparmısınız?...4ever Rock , SouL , LastTurK yazılarını içinde bulundurursa mutlu olurum
3. kez istiyorum bakalım nolcak Mad