sen hala burdamısın git yat uyu dinlen biraznuk3r_tr demiş ki:tşk ler saol :?!!!

ben kime imza yapacaktım yaa Confused oruc basıma vurdu Crying or Very sad
sen hala burdamısın git yat uyu dinlen biraznuk3r_tr demiş ki:tşk ler saol :?!!!
günüm uyumakla geçti yawTWEETY demiş ki:sen hala burdamısın git yat uyu dinlen biraznuk3r_tr demiş ki:tşk ler saol :?!!!![]()
ben kime imza yapacaktım yaa Confused oruc basıma vurdu Crying or Very sad
cok cok tesekür ederim thxTWEETY demiş ki:evet arkadaslar
_cem_07_
BaTTeRST
orty
ve
Morwena
ya imza yapacam vakit artarsa
nuker_tr
ve kendimede imza yapacam![]()
liste kabarıkwahh neyse yaparım jnm
![]()
![]()
TWEETY demiş ki:evet arkadaslar
_cem_07_
BaTTeRST
orty
ve
Morwena
nuker_tr
![]()
![]()
saol hacım şimdidenTWEETY demiş ki:evet arkadaslar
_cem_07_
BaTTeRST
orty
ve
Morwena
nuker_tr
![]()
![]()
_RK_ demiş ki:arkalr banada bi _RK_ extraloob member imzası yaparmısınız simdiden tşkklerrrrrr
kimsin sende böyle diyorsun yaww Rolling Eyes ben bugünlük fullendim ama yarına belki yapabilirim PM atıp hatırlat bana tmm mı _RK_orty demiş ki:sonradan gelenlere yapmioz baskaları dgelmesin Evil or Very Mad Crying or Very sad Embarassed Shocked Confused_RK_ demiş ki:arkalr banada bi _RK_ extraloob member imzası yaparmısınız simdiden tşkklerrrrrr
okTWEETY demiş ki:kimsin sende böyle diyorsun yaww Rolling Eyes ben bugünlük fullendim ama yarına belki yapabilirim PM atıp hatırlat bana tmm mı _RK_orty demiş ki:sonradan gelenlere yapmioz baskaları dgelmesin Evil or Very Mad Crying or Very sad Embarassed Shocked Confused_RK_ demiş ki:arkalr banada bi _RK_ extraloob member imzası yaparmısınız simdiden tşkklerrrrrr![]()