Bana Shevchenko İle İlgili Şöle Janjanlı Bi İmza Yapan Olursa Minnettar Kalırım Valla ... detective
_cem_07_ demiş ki:_cem_07_ demiş ki:Banada KocaeLi ve AntaLya ambLemLerinin oLduğu ve içinde cem_07 yazan bi çaLı$ma oLursa çok mutLu oLurum...
yapardım ama şu an evde deilim burdada ps yüklü deil SadUnDutchable demiş ki:Burlara kımseler bakmıyor galiba Rolling Eyes
Geçmiş olsun canın saolsun nukercim extraokknuk3r_tr demiş ki:arkadaşlar şu anda çok hastayım monitöre zor bakıyorum kusura bakmayın hallederiz sonra Neutral
nuk3r_tr demiş ki:tşk ler saol Neutral
Büyük Geçmiş Olsunnuk3r_tr demiş ki:arkadaşlar şu anda çok hastayım monitöre zor bakıyorum kusura bakmayın hallederiz sonra Neutral
_cem_07_ demiş ki:_cem_07_ demiş ki:Banada KocaeLi ve AntaLya ambLemLerinin oLduğu ve içinde cem_07 yazan bi çaLı$ma oLursa çok mutLu oLurum...
bakalımBaTTeRST demiş ki:ben imza istiorum yapabilirmisiniz
BaTTeRST
EXTRALOOB
MEMBER böle bi imza olabilir. extraokk
_cem_07_ demiş ki:sen dedıgımı yap tweety sıte ııcnde ımzama ve avatara kyocam beklıyorum![]()
BaD_BoY demiş ki:arkadaşım kibarca iste ve bekle Wink mutlaka cvp gelecektir ok extraokk_cem_07_ demiş ki:_cem_07_ demiş ki:sen dedıgımı yap tweety sıte ııcnde ımzama ve avatara kyocam beklıyorum![]()
tweety yapmıcaksan neden avatar ımza ıstek bolumu dıyosun ? om de dedıgımı sana avatar ımzaya koycam alt tarafı sekıllı bısey yazcan alllah