A
Anonymous
Guest
SElam Pennywise Benım İmzaya Göre Bi Avatar Yapabilirmisin acaba popcorn ühüm ühüm
popcorn

![]() |
valla yaparımda avatarına uymaz pek güzel avatar yapamıyorumElazigLee demiş ki:selam penny,
ronin yapacaktı işi var bana şöyle imzama gidecek bi avatar yaparmısın
penny imza istemiştim ama cevap vermedin..legolas1349 demiş ki:ya bana şöyle ürkütücü bi imza yaparmısın tonları koyu olsun.. LoRd LeGoLaS ve extraloob member yazsın..şimsdiden teşekkürler..
bitane yaptım ama sonra beğenmeyip sildim birazdan yaparım yenisinilegolas1349 demiş ki:penny imza istemiştim ama cevap vermedin..legolas1349 demiş ki:ya bana şöyle ürkütücü bi imza yaparmısın tonları koyu olsun.. LoRd LeGoLaS ve extraloob member yazsın..şimsdiden teşekkürler..![]()
ürkütücü değil ama hoş bir imza oldu beğenirsin umarımlegolas1349 demiş ki:penny imza istemiştim ama cevap vermedin..legolas1349 demiş ki:ya bana şöyle ürkütücü bi imza yaparmısın tonları koyu olsun.. LoRd LeGoLaS ve extraloob member yazsın..şimsdiden teşekkürler..![]()
-Resim Silinmiş.I_x_X_x_I demiş ki:Ben bi tane imza istiyorum..
Hilary Duff'un resmi oldugu bi imza olsun..
Sana kolay gelsin.. #Teşekkürler...
rica ederm WinkElazigLee demiş ki:Teşekkürler Penny eline sağlık extraokk
saolda ben sende şöyle korkunç ve ürkütücü bişey istemiştim ama olsun eline sağlık..Pennywise demiş ki:ürkütücü değil ama hoş bir imza oldu beğenirsin umarımlegolas1349 demiş ki:penny imza istemiştim ama cevap vermedin..legolas1349 demiş ki:ya bana şöyle ürkütücü bi imza yaparmısın tonları koyu olsun.. LoRd LeGoLaS ve extraloob member yazsın..şimsdiden teşekkürler..![]()
-Resim Silinmiş.