Sen hazır render kullanmaya devam et. Daha çok şeyin kaçacak ...Pennywise demiş ki:yaw benim ilhamım kaçtı galiba demin bikaç imza denedim rezalet oldu,hayal gücüm bitek geceleri çalışıyo galiba sabah hiçbişey yapamıyorum
+1Ronin demiş ki:Sen hazır render kullanmaya devam et. Daha çok şeyin kaçacak ...Pennywise demiş ki:yaw benim ilhamım kaçtı galiba demin bikaç imza denedim rezalet oldu,hayal gücüm bitek geceleri çalışıyo galiba sabah hiçbişey yapamıyorum
ibrahim abi imzamdaki adamı penle kestim nasıl olmuşRonin demiş ki:Sen hazır render kullanmaya devam et. Daha çok şeyin kaçacak ...Pennywise demiş ki:yaw benim ilhamım kaçtı galiba demin bikaç imza denedim rezalet oldu,hayal gücüm bitek geceleri çalışıyo galiba sabah hiçbişey yapamıyorum
la check bitti bakalım ne edecennuk3r_tr demiş ki:-Resim Silinmiş.
zuhanuk3r_tr demiş ki:yok bea serverler daha check hatta xian da 2 kişi var![]()
start gelmiyor neden acaba?JasonWalker demiş ki:zuhanuk3r_tr demiş ki:yok bea serverler daha check hatta xian da 2 kişi var![]()
sro client i uptade ediyo benim pc
![]()
hala check varPennywise demiş ki:start gelmiyor neden acaba?JasonWalker demiş ki:zuhanuk3r_tr demiş ki:yok bea serverler daha check hatta xian da 2 kişi var![]()
![]()
bende geliyo :SPennywise demiş ki:start gelmiyor neden acaba?JasonWalker demiş ki:zuhanuk3r_tr demiş ki:yok bea serverler daha check hatta xian da 2 kişi var![]()
![]()
Sen kestiysen güzel olmuş ..JasonWalker demiş ki:ibrahim abi imzamdaki adamı penle kestim nasıl olmuşRonin demiş ki:Sen hazır render kullanmaya devam et. Daha çok şeyin kaçacak ...Pennywise demiş ki:yaw benim ilhamım kaçtı galiba demin bikaç imza denedim rezalet oldu,hayal gücüm bitek geceleri çalışıyo galiba sabah hiçbişey yapamıyorum(ilk pen çalışmam)