A

Anonymous

Guest
Penny bana da pls bak 8-9. sayfalarda yazmıştım site hacklenmeden öncede 17 gün oncede yazmıştım ama bekliom hala :lol:

A

Anonymous

Guest
Senden 7 sayfa öncesinden beri bişey isteyen olmadı yapmamak için bahane uyduruorsun theilkere de yapıom dedigini görünce mesaj attım atmaz olaydım

seninkini yapmaya pek gönlüm yoktu ama dedim adam epeydir beklio ayıp dedim ama bi bakıyom ohoooo

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
jesuswan demiş ki:
Batucum bana hiç çalışmadın,birazda bana çalış... :mrgreen:

Imzamdaki yazının aynısını,avatarın rengine uygun metalimsi ve şeytanımsı efektlerle bezenmiş ve T harfinin karakterini değiştirmeden yapmanı istiyorum zahmet olmazsa,becerebilirsen... :mrgreen:

Edit,O harfininde Diablo daki O gibi ortası çizik olsun...
Sabrım taşıyor batucum... :mrgreen: :lolmuch:

evilcemre nin imzası(ilk defa daha büyük boyutlarda bir imza yaptım, beğenmeyen olursa yakarım ayrıca :lol: )
-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kesimi güzel yapmışsın backround da harika olmuş eline sağlık extrabeer

jesuswan demiş ki:
jesuswan demiş ki:
Batucum bana hiç çalışmadın,birazda bana çalış... :mrgreen:

Imzamdaki yazının aynısını,avatarın rengine uygun metalimsi ve şeytanımsı efektlerle bezenmiş ve T harfinin karakterini değiştirmeden yapmanı istiyorum zahmet olmazsa,becerebilirsen... :mrgreen:

Edit,O harfininde Diablo daki O gibi ortası çizik olsun...
Sabrım taşıyor batucum... :mrgreen: :lolmuch:
valla yapayım diyecemde zor bişe istiyon yaw beni aşar heralde elime yüzüme bulaştırırım o yüzden ronin bi gelsin bide ona soralım bence :mrgreen:

batucuk eski çalışmalarından eser yok cıx cıx hiç beğenmedim şu son gelenleri. üzerinde daha da yoğunlaşmalısın. :mrgreen: :mrgreen:

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
süper fln da olmadı acele böle oldu ancak istersen daha sonra yaparım tekrar daha kendime imza yapcam vip oldum zaman bulup da kendime imza yapamıom :lol:

A

Anonymous

Guest
nuk3r_tr demiş ki:
seninkini yapmaya pek gönlüm yoktu ama dedim adam epeydir beklio ayıp dedim ama bi bakıyom ohoooo

yapma tmm anladım allah alah zaten bişey istememde suç

Yukarı Alt