A
Anonymous
Guest
Penny bana da pls bak 8-9. sayfalarda yazmıştım site hacklenmeden öncede 17 gün oncede yazmıştım ama bekliom hala 

![]() |
Sabrım taşıyor batucum...jesuswan demiş ki:Batucum bana hiç çalışmadın,birazda bana çalış...![]()
Imzamdaki yazının aynısını,avatarın rengine uygun metalimsi ve şeytanımsı efektlerle bezenmiş ve T harfinin karakterini değiştirmeden yapmanı istiyorum zahmet olmazsa,becerebilirsen...
Edit,O harfininde Diablo daki O gibi ortası çizik olsun...
valla yapayım diyecemde zor bişe istiyon yaw beni aşar heralde elime yüzüme bulaştırırım o yüzden ronin bi gelsin bide ona soralım bencejesuswan demiş ki:Sabrım taşıyor batucum...jesuswan demiş ki:Batucum bana hiç çalışmadın,birazda bana çalış...![]()
Imzamdaki yazının aynısını,avatarın rengine uygun metalimsi ve şeytanımsı efektlerle bezenmiş ve T harfinin karakterini değiştirmeden yapmanı istiyorum zahmet olmazsa,becerebilirsen...
Edit,O harfininde Diablo daki O gibi ortası çizik olsun...![]()
![]()
nuk3r_tr ilgilenirse ben biraz mola istiyorumblackeaglee8 demiş ki:Bana Arka plan sihay ön planda siyah-beyaz bi kartal ve altın sarısı renkleryle üstnde bLacK eaGLe yazan bir avatar yapabilrmsnz![]()
nuk3r_tr ilgilenrsn demiPennywise demiş ki:nuk3r_tr ilgilenirse ben biraz mola istiyorumblackeaglee8 demiş ki:Bana Arka plan sihay ön planda siyah-beyaz bi kartal ve altın sarısı renkleryle üstnde bLacK eaGLe yazan bir avatar yapabilrmsnz![]()
![]()
eyv. bekliyorum Winknuk3r_tr demiş ki:ilgilenirim yaw ne demek![]()
Biraz Garip olms ama saolsınnuk3r_tr demiş ki:-Resim Silinmiş.
tamam tamam süper durdu. eyv. hacımnuk3r_tr demiş ki:neresi garip yaw
nuk3r_tr demiş ki:seninkini yapmaya pek gönlüm yoktu ama dedim adam epeydir beklio ayıp dedim ama bi bakıyom ohoooo