Tahminlerime göre Yarın Sabah'tan sonra düzelmiş olabilir.Çünkü ; Geçen hafta'da bu sorun olmuştu.Ama daha kısa olmuştu.Haftasonları TTNET bunu hep yapıyor.Daha doğrusu biz yapıyoruz.Adamların kapasitesi kaldırmıyo bu kadar kullanıcıyı haftasonu.Altyapısında sorunlar var.Sürekli Yeni kampanya bilmem ne çıkarıyo,Birşeyler ekledik fln diyor.Onları yapana kadar sen olanı düzgün yap,Bu hizmeti düzgün ver.O Bize kafi :lol: Yarın Sabah'tan sonra düzelir Haftaya Cuma yine başlar bu Sorunlar.Bak görürsünüz :lolmuch:

o Yüzden TürkTelekom'a KAFAM,KOLUM,BACAĞIM daha sayamadığım bir kaç Şey daha var Razz Onlarda Girsin :lolmuch:

arkadaşlar oyundaki problemlere bi açıklama yapayım c9-c7 gibi hatarın oluşma sebebi serverardaki aşırı yoğunluk nedeni ile bende pre olmasına rağmen ben bile uğraşıyorum oyuna girmek için c9-c7 Mad eğer internetinizdeyavaşlama varsa bunun sebebi ise ttnet ana hatları oluşturan fiber optik kablolarında kopma olduğundan dolayı resmi sitede açıklanan bilgilere göre bazı bölgelerimizde kısa süreli internet kaybı yada yavaşlaması olabilecekmiş......

Rize'nin Pazar ilçe merkezinde Karayolları ekipleri tarafından yapılan yol çalışması sırasında, Türk Cumhuriyetleri'ne internet aktaran Türk Telekom'a ait fiber optik kablolarının koptuğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçe merkezinde Karayolları ekipleri tarafından yapımı devam eden şehir içi yol çalışmaları esnasında, Telekom'un fiber optik kablolarının da geçtiği hat zarar gördü. Kopan kablolar nedeniyle Türk Cumhuriyetleri'nin bazı kesimleriyle Pazar ilçe merkezinin bir bölümündeki telefon ve internet bağlantıları kesildi.

Türk Telekom yetkilileri arızanın giderilmesi amacıyla kopan kabloların bağlanması işlemini başlattı. Telekom yetkilileri, yurtiçi bağlantı sorununun büyük oranda giderildiğini açıklarken, yurtdışı bağlantısının da kısa sürede sağlanacağı belirtti.

(daha cok bekleriz interneti )

telekomda çalışan özellikle müşteri bilmemneleri kısmındaki herkesin kafasını asfalta zımpara gibi sürtmek lazım :lolmuch: :lolmuch:

ALLAH BELANI VERSIN TT

Laa TTnet te ne kdr çaLıŞan varsaa... Allah heminizi ToP etsin hemiiii... :lolmuch:

:?!!! arkadaşlar cuma öğleden sonra başladı sorun hala dewam ediyor tüm sitelere tıkır tıkır giriyorum, ttneti aradm bağlantımın full kaliteyle çalıştığını söylediler 2048 bağlantım war ama bi tek SRO sitesi açılmıyor, ayrıca oyun da açılmıyor, açılsa enter yemiyor, enter yese kod wermiyor, kod werse yine enter yemiyor, enter yese c7-c9 çekiyor... wayss... arada bi traffic alıyorum ona da şükür ediyorum artk, bi-iki kez girebildim ama max oyun ömrü 5dk, sonra DC. oyunda adım atılmıyor zaten.. . nası iştir bu her kafadan bi ses çıkmasın bence sorun sadece ama sadece GAYMAXXX... zatn ne m*L oldukları yaptkları eventtan belli... onu bile düzgün yapamamışlar... şu an saat 23.10, sorun hala devam ediyor, LÜTFEN DÜZELİNCE BİRİ SÖYLESİN... we bence boşuna da uğraşmayın girseniz bile max oyun ömrünüz 10dk.. kahvekeyfi Crying or Very sad

gEo

rank8
sorun bende de var ben sadece kendi sorunum sanıyodum ama burdaki herkeste varmış biraz olsun rahatladım . bence sorunun sebebi ttnet ve gaymax birlikte . 1 mb bağlantım var sitelerin açılma hızı fena deil ancak download hızım 9 kb/sn geçmio verdiğim paranın %10 unu haketmiyo bu ttnet

Yukarı Alt