Un4

rank8
acaba bi kısmımız virüsmü yedik..
gayet rahat oyun oynayanlar var :S

beyler ttnetten oluo cunku herkeste var ve her hafta sonu aynı sey 4 kat hızlı ınternet dıolarya yemın ederım ozgurmetalıca kardesımle char takası yaptık.joymax acılmadı.degıstıremedım.basladım kufure bu 4 kat ıse 1 katını merak edıom o heralde joymax yazınca donup kalırdı res. atardı

Morwena

Buralıyım
hayla lag var ve bu lag bitmez zanımca çünki bence sırf Sro dan kaynaklanıyor ...
Farkındaysanız sırf sronun sıtesini zor açıyor ve sroda acayip lag var . Wink

Ben saat 6 da girmeye çalışıyordum full crowded idi ve zorla girdim.Ama girdikten sonra çok fazla lag olmadı dc de vermedi.4-5 saat gibi kaldım oyunda.Sonra girmeyi hiç denemedim.O yüzden sorunun sro dan kaynaklandığını sanmıyorum öğlene doğru ttnet de yoğunluk başlıyordur kanımca,böyle olduğu içinde çok yawaşlıyor ve hep c9 alıyoruz

1 Saat önce Oyundaydım,Aşırı lag vardı Dc yedim.Tekrar Giremedim Evil or Very Mad Offff Ya 3 gün oldu ve Hala Sro Oynayamadım Adam gibi.Başlıcam böyle işe ya.Millete soruyorm oyunda lag yok bizde diyolar.Bende Neden bu kadar lag var ya.Her haltı yaptım düzelmiyor.

sorun ttnette bazı yabancı serverlara girmekte cok zorlanıyor mesela rapidshareden cogentte bisey indiremiyorsun ama level(3) hızlıca iniyor pegballı multiplayer oynayamıyorsun nedeni ne acaba

bende sadece silkroadda değil tüm sitelerde genel bir ağırlık var..

inŞaLLah bu Sorun hafta ici de böLe devam etmez... devam ederse TeleKomu basacam.. Evil or Very Mad

Hla bitmedimii..??????Dershaneden yeni geldim bitmediyse hiç denemeyeyim :lol:

hiç deneme haCım .. koLay koLay bitmiCek gibi görünüyoR ! Evil or Very Mad

cuma günü saat 17:00 den buyana sorun var ve saat şuan pazar 15:48 sorun devam etmekte ttneti arıyorum kimse cevap vermio yeniliklerle uğraşacağına hazırkini düzene soksa iyi olur

Yukarı Alt