ben bu s-botta 3 clientte girme hatası alıyorum onu nasıl kapatıcam yani diger girdigim bilgisayarladan s-botu nasıl kaldırıp bu makinede login olucam lutfen yardım pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
arkadaşlar acil yardım lutfen
· 14 Replies · 3.0K views 0 reading
14 Replies
SBot da iki tane PC Siniri var (Hardware ID). Onu, Sbot'un sitesinde bir admine pm atarak degisterebilirsin.
başka türlü değiştirme imkanımız yokmu yani 😞
ingilzice bilmiyorum çünkü eğer bana ingilizce metni yazcak biri varsa cok iyi olur 😜
ingilzice bilmiyorum çünkü eğer bana ingilizce metni yazcak biri varsa cok iyi olur 😜
Sbot sitesinde kullanıcı ayarları kısmından parolanı değiştir...
hemen deniyorum arkadaşım
olursa buuyuk sevap işlersin:D
olursa buuyuk sevap işlersin:D
başka türlü değiştirme imkanımız yokmu yani :(
PM Shiva and request him for reset ur hardware ID from bot server.
Leo Kenzo dedigi gibi olmuyorsa.
Shiva Admin'e pm atip, degistirebilirsin.
SBot sitesine login yapip, verdigim linke tikla Tikla
saalun arkadaşlar yardımınız için ben geçen shivaya msj attım ama ondan cvp gelemedi buyuk ihtimalle o resetledi sonra bizim arkadaş başka makineden girmiş olmadıgını düşünerek yine bu haldeyiz ve bir daha msj atmaya yuzum yok artık alım açılınca yeni bir accye yatırcam parayı :d
bu arada şifre değiştirerek yapmayı denedim olmadı 😞
bu arada şifre değiştirerek yapmayı denedim olmadı :(
Botun diğer bilgisayardaki kullanıcı adı parola kısmını yanlış doldurun login olun yeşil status kısmında hata verecek sonra başka bilgisayardan deneyebilirsin... eğer tekrar çözülmez ise bildir... 👍
olmadı kardeş ya 😞
bu arada admin Shenden msj geldi bunun turkçe tercumesini tam oalrak yapabilecek biri varmı?
Hi mate,
I added you to the reset list (getting "a few" requests xD).
I'll keep collecting for maybe one more hour so Shiva does not have to look up every 5 minutes for a new reset.
Is it ok for you if I just PM you back when the reset happened?
Hi mate,
I added you to the reset list (getting "a few" requests xD).
I'll keep collecting for maybe one more hour so Shiva does not have to look up every 5 minutes for a new reset.
Is it ok for you if I just PM you back when the reset happened?
Reset listesine eklemiş düzeldiğinde tekrar mesaj yazacaksın...
daha hala düzelmedi:=)
kimsede fikir kalmadı heralde 😄
Log in to write a reply.
Log In