olum sen ne seref siz herifsin yaa sen neye dayanarak bana hayin diyosun. olum artık kıskanma beni aramızdaki fark ne biliomusun senin beni çekememen hayatında hiç Aristocrats gibi düzgün bi guildde olmamandır Aristocrats'te sen 8x olsan bile beni sana deyişmezler şimdi kapat çeneni otur. yok daha fazla laf atacak olursan okulda karşıma cıkma diorum sana...silkroadcanları demiş ki:çokta umrumdaydı 50 lvl+ adam almışın... tek atarım hepinize rallici33 haindir... :?!!!
hepimize mi tek atıcaksın.sen önce pm at bana sonra hepimize tek tek atarsın.hey allahım ya umurunda değilse neden buraya yazdın güzelim.kaşınıyor musun anlamadım.silkroadcanları demiş ki:çokta umrumdaydı 50 lvl+ adam almışın... tek atarım hepinize rallici33 haindir... :?!!!
SherwaN demiş ki:Sana köpeğimi saldırtırım sabaha kadar boğuşursunuz bizde oturur güleriz tek atarmış...![]()
Sen git manyanglara tek at...![]()
Dr.Hemlock demiş ki:SherwaN demiş ki:Sana köpeğimi saldırtırım sabaha kadar boğuşursunuz bizde oturur güleriz tek atarmış...![]()
Sen git manyanglara tek at...![]()
bak şimdi mutlu ve mesud oldum cano
batu hersey lvl deil +hercules zeustan daha sonra açılan bi server zeus acılalı nekadar zaman gecti lvl'de önemli ama hersey lvl'le bitmio!!! kahvekeyfisilkroadcanları demiş ki:fazla konuşma lvlıne bakta konus.. extraokk