herkes kendi guıldıne baksın walla isteyen 50+ alır isteyen 20- alır :lol:

silkroadcanları demiş ki:
çokta umrumdaydı 50 lvl+ adam almışın... tek atarım hepinize rallici33 haindir... :?!!!
olum sen ne seref siz herifsin yaa sen neye dayanarak bana hayin diyosun. olum artık kıskanma beni aramızdaki fark ne biliomusun senin beni çekememen hayatında hiç Aristocrats gibi düzgün bi guildde olmamandır Aristocrats'te sen 8x olsan bile beni sana deyişmezler şimdi kapat çeneni otur. yok daha fazla laf atacak olursan okulda karşıma cıkma diorum sana...

HERCULESTE ki en saygın guildlerin en başındakisidir...

Başarılarının devamını dilerim.

teşekkürler

silkroad canları sen adam olda ondan sonra konuş naşnaş cnm guild bizim guildimiz sanane senin kafana mızra indirdimmi teki görürüz

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
çokta umrumdaydı 50 lvl+ adam almışın... tek atarım hepinize rallici33 haindir... :?!!!
hepimize mi tek atıcaksın.sen önce pm at bana sonra hepimize tek tek atarsın.hey allahım ya umurunda değilse neden buraya yazdın güzelim.kaşınıyor musun anlamadım.

Sana köpeğimi saldırtırım sabaha kadar boğuşursunuz bizde oturur güleriz tek atarmış... :lolmuch:

Sen git manyanglara tek at... :mrgreen:

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
SherwaN demiş ki:
Sana köpeğimi saldırtırım sabaha kadar boğuşursunuz bizde oturur güleriz tek atarmış... :lolmuch:

:lol: bak şimdi mutlu ve mesud oldum cano

Dr.Hemlock demiş ki:
SherwaN demiş ki:

:lol: bak şimdi mutlu ve mesud oldum cano

Ben sizleri mutlu görmek için burdayım cano... Sen mesut de yanındayım biliyon... detective

afferin size guzel ortam kurmusunuz... aranızda 74 lvl varmı bakalı kopegını saldırttırıyon bana :lol: :lol: full int nuker 72+6 spear full blue (100+) mag kımde varmış zeus gıbı serverda full blue str5-int5 hp-mp250-ne ararsan var bende he bu arada 70 den sonrası kıyafetlerımın hepsı ful blue bıgın ss atarım hadı sıze iyi gunler.. benım sorunum rallıcı33 ıle dı ama aramızda sorunları cozduk.. daha uzatmayın

72+6 spear ı +7 ye vurdum sılahın değerı 300m oldu zeusta bu fıyattan aşşağı bulamazsınız zeusta 7x olan varsa aranızda satarım sıze %50 ındırım ıle extraokk

burası guild tanıtım yerleri deil mi ya.. sen git pazar bölümü filan bul daha ii olur

olm sen kör müsün yoksa manyaqmısın görmüyonmu burası gild yeri + zeus deil burasıo herculese gellan +7 yi orda yap

fazla konuşma lvlıne bakta konus.. extraokk
batu hersey lvl deil +hercules zeustan daha sonra açılan bi server zeus acılalı nekadar zaman gecti lvl'de önemli ama hersey lvl'le bitmio!!! kahvekeyfi

lan dua et okul var okul olmasa şuan 80 dim pre alıcam okul yüzünden alamıom 80 olunca gel ozman kapışalım bakalım

Köpeğim 72 LVL oldu ve elimde 72+5 Full Blue GLAVİE var. Onu senin kafanda kırmadan sesini kes... Birde o köpek sıradan köpeklere benzemez 2 defa PK oldu ip*e PK olmaya alıştı...
Yakalamasın senide... :mrgreen:

Yukarı Alt