Arkadaslar Pt ıslerı nasıl olcak ya ? Pt ıcın bana 4 kısı ayarlayın ben kendım 4 char acarım sorun deıl Nıncasu kardesım bana haber ver ona gore baslıcam bugun .

170 kişi boşluk var almıyo swye bu swyi nerde kurularsa hiç iyi biyere kurmamışlar.

NiNCaSu demiş ki:
Guildimiz kuruldu cappabaron ve benım önderliğimde devam ediyoruz.Siteden katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
Bende katılmak istiyorum Oyunda ismim Casita guilde çağırırsan sevinirim

3 tane wizz açtım, lagdan artık canıma tak etti çıktım. Akşama bidaha girecem, inş düzelmiş olur.

%10 exp kasıyorum dc yiyorum 20 dakka login olmaya çalışıyorum gene %10 exp kasamadan dc :S

ya arkdaslar bendemi bottamı sw de mı sorun var 8 char actım 3 gundur kafayı yedı daha hepsını bır arada goremedım bir pt kuramadım biri giriyor biricıkıyor ıkıde bır hata verıyır bot acmıyor falet exe mı ne birde buna benzer bır hata verıyor neden cok yıyorlar bılgısı oan varmı

Guild 15/15 oldu alım yapamıyoruz
Buda bizim ptden bi SS:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bende geliyorum ama sw denmidir ne dir cok kasıyor oyun böle canavara 1 kere vuruom canavar bana 8 kere vuruyor ben hala vuramiom o şekil

güncel lwler nerede bi topic hazırlayında gösterin meraktan geberiyorum nasıl yaptınız çarları

NiNCaSu demiş ki:
(Global :mrgreen: )Play:Guildimize heryaştan ,saygılı,devamlı oynamayı düşünen playerları bekliyoruz.Silksizliğin gözü kör olsun. olmadi:

Guilde girmek için pmler: Play veya CappaBaron
Ps:Teşekkürler şimdiden guildimizde olup destekleyen dostlara.

Yukarı Alt