SePPuKu
dipnot:ali mahalleden arkadaşım
dipnot:ali mahalleden arkadaşım
hakkilicom demiş ki:SePPuKu
Adam senin mesajından 3 dakika önce üye olmuş. Oyunu sana vermiş üstelik. Sen arkasından mesaj atmışsın.SePPuKu demiş ki:hakkilicom demiş ki:SePPuKu![]()
Seppuku,SuSKuN61 demiş ki:SePPuKu yadır benim oyum
Bir daha kendi accountlarından oy kullandığını görmeyim!Bu IP adresinden mesaj gönderen diğer kullanıcılar
SePPuKu [ 37 Mesajlar ]
Ne hileci adamlarsınız.Lox Lotuss demiş ki:UltraViole
Hocam ben mi hileciyimJasonWalker demiş ki:Ne hileci adamlarsınız.Lox Lotuss demiş ki:UltraViole
Jason, Lox Lotuss'un account'ı. Jason seppuku'ya vermiş bu account ultraviole'ye...![]()
Ya hacım geç bunları.SePPuKu demiş ki:Ya msn lerini vereyim adamların istiyorsanız. Kendi kendine oy vermedim ben. Yapmam. Yapmayacğımda...İstersen msn vereyim sor. Yada Cam ile yüzleştireyim .. ?
Yok yok.UltraViole demiş ki:Hocam ben mi hileciyimJasonWalker demiş ki:Ne hileci adamlarsınız.Lox Lotuss demiş ki:UltraViole
Jason, Lox Lotuss'un account'ı. Jason seppuku'ya vermiş bu account ultraviole'ye...![]()
![]()
JasonWalker demiş ki:Ya hacım geç bunları.SePPuKu demiş ki:Ya msn lerini vereyim adamların istiyorsanız. Kendi kendine oy vermedim ben. Yapmam. Yapmayacğımda...İstersen msn vereyim sor. Yada Cam ile yüzleştireyim .. ?
Ayrıca freestyle,
YuR-I üyeliğin ile oy vermişsin sende.![]()
Arkadaşlar lütfen account açıp kendinize oy vermeyin.
lol.Spare demiş ki:JasonWalker demiş ki:Ya hacım geç bunları.SePPuKu demiş ki:Ya msn lerini vereyim adamların istiyorsanız. Kendi kendine oy vermedim ben. Yapmam. Yapmayacğımda...İstersen msn vereyim sor. Yada Cam ile yüzleştireyim .. ?
Ayrıca freestyle,
YuR-I üyeliğin ile oy vermişsin sende.![]()
Arkadaşlar lütfen account açıp kendinize oy vermeyin.![]()
Hiç güleceğim yoktu.
![]()
+1HeartLess demiş ki:Hiç anlamamışımdır böle yapanları![]()