Ali şimdi pc bulmk için koşusturuyor umarım bulur. Öyle şey olur mu biz öyle şeyler yapmayız asla şike katmayız. Seçileceksek extralobun oyları ile seçiliriz kendi oyumuzla değil. Ali pc bulsun herşey ortaya çıkacaktır eminim...

Absence

Xanthos demiş ki:
2. hesaplarıyla kendilerine oy kullananlar kara listeye alınacaktır. Ayın üyesi de dahil, hiçbir yönetim kadrosuna alınmayacaklardır.
Böyle bir şey ile karşılaşmaktansa topicten uzak durmak daha mantıklı geliyor bana :detective:

kotakot demiş ki:
Xanthos demiş ki:
2. hesaplarıyla kendilerine oy kullananlar kara listeye alınacaktır. Ayın üyesi de dahil, hiçbir yönetim kadrosuna alınmayacaklardır.
Böyle bir şey ile karşılaşmaktansa topicten uzak durmak daha mantıklı geliyor bana :detective:
Ali öyle şey yapmaz biz arkadaşlarıyız. Onu destekliyoruz !

Ayrca diğer hiç bir üyelik alinin değildir. Biz sadece onun evindeydik ve biz dedik ki Sana oy verelim. Verdik aynı ip ten hersey bu baska da birsey yok buna inanmalısınız cocuk deliye döndü ya pc bulmak icin.

Fre3sTyLe demiş ki:
__S_a_B_R_i__ demiş ki:
Tarihemi bakılıyor ya... :cry:

JasoN'un Dedıgıne Gore 3 Dk Once Uye Olan Adam Seppukuya Vermıs...Buda Gercekten Şüphe Verici :|

[Seppukuya Güvenim Tam Yapmaz Oyle Sey 8) Ama Dogrusu Suphelenmemekte Elde DeğiL :think: ]
Hakan'ı biz üye yaptık aliye oy verr oy ver diye topic i verdik oda oy verdi yani oy u ali vermedi

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var kimsenin kendine oy verdiği yok.Biz Ali'lerdeydik. Ali sordu bana oy verir misiniz diye. Bizde evet dedik. Ali kendi pc nin başından kalktı biz tek tek girdik kendimiz oy verdik burda sadece oyu aynı pc den vermek var başka da birşey yok. Şunu belirtmek isterim ki Ali'nin suçlanmasını istemem bağımlı kaldı buraya zaten. Ayrılmıyo. Tutturdu exl cs exl cs diye... Neyse iyi geceler. Yaf ben SilKroadı Bağımlı BilirDim burada öLeymiş.. xD

SuSKuN61 demiş ki:
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var kimsenin kendine oy verdiği yok.Biz Ali'lerdeydik. Ali sordu bana oy verir misiniz diye. Bizde evet dedik. Ali kendi pc nin başından kalktı biz tek tek girdik kendimiz oy verdik burda sadece oyu aynı pc den vermek var başka da birşey yok. Şunu belirtmek isterim ki Ali'nin suçlanmasını istemem bağımlı kaldı buraya zaten. Ayrılmıyo. Tutturdu exl cs exl cs diye... Neyse iyi geceler. Yaf ben SilKroadı Bağımlı BilirDim burada öLeymiş.. xD
Teşekkürler. Ömer fazla uzatmayalım. Abimizi dinleyelim. 2. bir emre kadar sorun yok kanka. Hayırlısı neyse o olsun. :wink1:

Yukarı Alt