mucX seni mi kıracağım yaw extrabeer şşşşttt hacu son bölümde scram le seni azıcık seviştirsem öpüp koklatsam hikayede , bir sorun olur mu ? Millet şey demesin nasıl admin len bunlar mucX :mrgreen: yani diyorum ki var mı bir özel iste özel pozisyon veya özel mekan söyle kaynatayım hikaye ye .

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
shhhh

gelemem öyle action lara bir olay varsa bi hatunla beni katabilirsin ötesi extra rtüke takılır :lolmuch:

Kanka scream zaten hikayede senin eski manitan hani şu tangasını alıp kaçtığın , senin mekanı havaya uçuran :mrgreen: Aaaaa yoksa hikayeyi okumuyor musun ? Crying or Very sad

mai_mai demiş ki:
:mrgreen: Öpüyorum gözlerinden , izne gerek yok süresiz oturma izni kazandın .

eh mağdem burayı görmemişsin bu konuyu da görmemişsindir .
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=27422&hilit=

bu günlerde boşladım biraz siteyi ne yazı yazabiliyorum ne buraya yani şyler ekleyebiliyorum Sad özür . ExtrAAAAAAAAAAAA nerde benim konu sabitleme yetkisi filan :mrgreen:
Teşekkür ederim mai_mai izne gerek yok demişsin estafurullah izinsiz adım atamıoyorum forumlara prensibim deil :lolmuch: walla yarışmayıda görmemiştim hemen bende katilim :mrgreen:

We extraloob abim.Abimiz sabitleyelim walla konuyu bekliyemiyorum böle güzel bi paylaşımı extrabeer

Sarı_Kedi demiş ki:
eskiden ay savascıları die bi anime vardı ondaki karakterler hakkında bilgi ve şimdi onu tekrardan nasıl izleye bilirim onu öğrenmek istiyorum

bide senin bildigin ve online izleyebilecegim güzel animeler varsa alabilirim türkçe olursa güzel olur şimdi yatıyorum cevabı öm olarak atarsan sabahleyin inceler cevap veririm şimdiden very thx
EveT yaa Superdi...

WithNoFear demiş ki:
Sarı_Kedi demiş ki:
eskiden ay savascıları die bi anime vardı ondaki karakterler hakkında bilgi ve şimdi onu tekrardan nasıl izleye bilirim onu öğrenmek istiyorum

bide senin bildigin ve online izleyebilecegim güzel animeler varsa alabilirim türkçe olursa güzel olur şimdi yatıyorum cevabı öm olarak atarsan sabahleyin inceler cevap veririm şimdiden very thx
EveT yaa Superdi...
Evet süperdi hemde orjinal hali daha süper çünki biizm fason RTüK ve trt1 o çizgi filmdeki konuların çoğunu Türk aile yapısına karşı die deiştirip yayınlamışlardı orjinal hikayeyi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim o zman ne demek istedigimi anlıcaksınız burda anlatamıcam Türk aile yapısını ben bozmak istemem :mrgreen:

Ama benim türk televizyonlarında ilk izledigim anime demimde ne sewdigim anime BRT de yayınlanan Magic Knight Rayearth tı ordaki lucye aşık olmuştum :mrgreen: okulda ewde onu çizmeye başlamıştım :mrgreen: neyse bi araştırma yapim belki anime tanıtım bölümüne koyarım ama şimdiden uyarıyorum Lucy benim bakmak yasak geri kızlara naparsanız yapin extraokk

Bu akşam oturdum , göz kapaklarımı açık tutamıyorum bir baktım %100 ichigo izlerken buldum kendimi :mrgreen: ben de döndüğümde ilk işlerimden biri olacak %100 ichigo nun tanıtımını hazırlamak , siz de şanslı o.c. Manaka ve etrafındaki seksi kızlarla tanışmalısınız en kısa zamanda :lolmuch:
For example :
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
mai_mai demiş ki:
Bu akşam oturdum , göz kapaklarımı açık tutamıyorum bir baktım %100 ichigo izlerken buldum kendimi :mrgreen: ben de döndüğümde ilk işlerimden biri olacak %100 ichigo nun tanıtımını hazırlamak , siz de şanslı o.c. Manaka ve etrafındaki seksi kızlarla tanışmalısınız en kısa zamanda :lolmuch:
For example :
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sen zahmet etme Maicim ben senin için hallettim umarım begenirsiniz... perde

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bayıldım eline sağlık Cool eh ben virane bir kasabanın tekinsiz internet cafesinde geçirdiğim dakikaları sonlarken sizlere yeniden veda ediyorum en kjısa zamanda tekrardan görüşmek dileği ile anime ile kalın sevgi ile dolun . :mrgreen:

mai_mai demiş ki:
Bayıldım eline sağlık Cool eh ben virane bir kasabanın tekinsiz internet cafesinde geçirdiğim dakikaları sonlarken sizlere yeniden veda ediyorum en kjısa zamanda tekrardan görüşmek dileği ile anime ile kalın sevgi ile dolun . :mrgreen:
Forever anime
Forever friendship
Forever extraloob
Özletme fazla kendini
extrabeer

TascH demiş ki:
Ama benim türk televizyonlarında ilk izledigim anime demimde ne sewdigim anime BRT de yayınlanan Magic Knight Rayearth tı ordaki lucye aşık olmuştum :mrgreen: okulda ewde onu çizmeye başlamıştım :mrgreen: neyse bi araştırma yapim belki anime tanıtım bölümüne koyarım ama şimdiden uyarıyorum Lucy benim bakmak yasak geri kızlara naparsanız yapin extraokk
Demek ki o animedeki lucy e aşık olan bitek ben değilmişim :lolmuch:
Ben de hiç kaçırmazım o animeyi.

thefearless demiş ki:
TascH demiş ki:
Demek ki o animedeki lucy e aşık olan bitek ben değilmişim :lolmuch:
Ben de hiç kaçırmazım o animeyi.
Walla bende sadece ben aşığım sanıyodum lucyi helal olsun dostum sana ama ben daha çok seviyorum Lucyi :mrgreen:

Yukarı Alt