şimdi aLsancak kordonda seyyar satıcı diLenci vesaire insanLar wardır ben bunLarı sonunda çözdüm
Bi kere bunnar kesinLikLe ekip çaLışıyo prim de oLabiLir
abicim sokağın köşesinden 5dkda bir çeşidi farkLı yani diLenci kemancı biLmemneci gibi birisi çıkıyo bööLe periyodik bazen sıra karışıyo kız ayşeeee sıra bendeydi abe faLan ... bunnarda süper bi teLsiz sistemi war ki bi uğradıkLarına 2. defa uğramıyoLar uğrarsa koLpadır abeci seyyar deiLdir.
msLa ayşe ve emine konuşuyoLar
a: emine şu sağdakinnere uğra ben uğradım sattık sen de ii para veriyoLar
e: tmm ama soLdaki uzun saçLı karıya benzeyen çocuk abeci gotik onda para yok uğrama gibi...
hatta bunnarın yeni versiyonLarı vapurLa karşıyakaya gitcem param yok warsa yrdmc oLun dienLer bi de abeci gotik yetmeLerdir
neyse bunnardan en ii kurtuLma yoLu ya yabancı takLidi yapcan ya da psikoLojik yönden çökerten konuşma yapcan yoxa param yok faLan dersen ya da bazı enayi kızLar war bööLe acıyıp para weren yoLa geLen oLmaz ezixindir gidip denize atLamaLısındır ve tifo-terLixi-ögLena üçLüsün yutmaLısındır
önce yabancı oLayı ben ve abeci
a: abe senin bi faLına bakem beaw...
b: sorry but i couLdn't catch what u said...
a: abe faL diem yakışıkLım
b: wut?...
a: abe sen ne dien vat vut bi çarparım demez tbi gider hemen
ya da
a: abi bi sigara parası be
b: sorry but i didn't understand
a: yu ar ingıLiş???
b:yes
a: La ahmet ingiLizmiş La... abi vats yor neym may neym iz murat hav old ar yu dis iz e benk nydi la sigaranın ingilizcesi???
psikoLojik konşmaya geLince de senden bişi istedikLerinde meseLa başLıcan
a:abe ooLum nazar boncuum war
b: teyze biLiosun hava sıcak küreseL ısınma war güneş oLmuş biLmem 6000c derece bu üLke nereye gidecek seçim de oLdu sen en iisi bizi boşver bak iLerde zenginner war faLan budur işe yaramazsa siz yanLış yapmışsınızdır ya da gördüğünüz abeci gotik bu savunmaya karşı kendine günceLLeme yaması indirmiştir budur
Bi kere bunnar kesinLikLe ekip çaLışıyo prim de oLabiLir
abicim sokağın köşesinden 5dkda bir çeşidi farkLı yani diLenci kemancı biLmemneci gibi birisi çıkıyo bööLe periyodik bazen sıra karışıyo kız ayşeeee sıra bendeydi abe faLan ... bunnarda süper bi teLsiz sistemi war ki bi uğradıkLarına 2. defa uğramıyoLar uğrarsa koLpadır abeci seyyar deiLdir.
msLa ayşe ve emine konuşuyoLar
a: emine şu sağdakinnere uğra ben uğradım sattık sen de ii para veriyoLar
e: tmm ama soLdaki uzun saçLı karıya benzeyen çocuk abeci gotik onda para yok uğrama gibi...
hatta bunnarın yeni versiyonLarı vapurLa karşıyakaya gitcem param yok warsa yrdmc oLun dienLer bi de abeci gotik yetmeLerdir
neyse bunnardan en ii kurtuLma yoLu ya yabancı takLidi yapcan ya da psikoLojik yönden çökerten konuşma yapcan yoxa param yok faLan dersen ya da bazı enayi kızLar war bööLe acıyıp para weren yoLa geLen oLmaz ezixindir gidip denize atLamaLısındır ve tifo-terLixi-ögLena üçLüsün yutmaLısındır
önce yabancı oLayı ben ve abeci
a: abe senin bi faLına bakem beaw...
b: sorry but i couLdn't catch what u said...
a: abe faL diem yakışıkLım
b: wut?...
a: abe sen ne dien vat vut bi çarparım demez tbi gider hemen
ya da
a: abi bi sigara parası be
b: sorry but i didn't understand
a: yu ar ingıLiş???
b:yes
a: La ahmet ingiLizmiş La... abi vats yor neym may neym iz murat hav old ar yu dis iz e benk nydi la sigaranın ingilizcesi???
psikoLojik konşmaya geLince de senden bişi istedikLerinde meseLa başLıcan
a:abe ooLum nazar boncuum war
b: teyze biLiosun hava sıcak küreseL ısınma war güneş oLmuş biLmem 6000c derece bu üLke nereye gidecek seçim de oLdu sen en iisi bizi boşver bak iLerde zenginner war faLan budur işe yaramazsa siz yanLış yapmışsınızdır ya da gördüğünüz abeci gotik bu savunmaya karşı kendine günceLLeme yaması indirmiştir budur