düzceli01
Eklendi.extraloob demiş ki:ankete geçilsin pls![]()
bencedeextraloob demiş ki:duzceli01
Aynen hayırlı olsunT0XlC demiş ki:düzceli aldı galiba h.olsun![]()
Oyunu bıraktım, rütbenin hakkını veremeyince bırakmak en iyisiExTrowe demiş ki:Aynen hayırlı olsunT0XlC demiş ki:düzceli aldı galiba h.olsun![]()
![]()
Ps:hayırdır bro ayrılmışsın sende rütbeden![]()
Aynı sebeptenT0XlC demiş ki:Oyunu bıraktım, rütbenin hakkını veremeyince bırakmak en iyisiExTrowe demiş ki:Aynen hayırlı olsunT0XlC demiş ki:düzceli aldı galiba h.olsun![]()
![]()
Ps:hayırdır bro ayrılmışsın sende rütbeden![]()
![]()
Tam bunu demek için girdim konuya.Düzceli denince aklıma sadece açtığı SON konuları geliyor.Bence öneri verirken nedenide eklenmeli ha ?Guathema demiş ki:çoğu kişi duzceli01 demiş bir kere sorsak neden duzceli01 diye kimse mantıklı bir cevap veremez![]()
Çok mantıklı.Lütfen Okan abi el atar mısın?Herkes cevabı ile oy atsın ve cevap atmayan olursa anlaşılır zaten sayılır oylar.Bence daha bilinçli olur.Lütfen diyorum :(Buura demiş ki:Tam bunu demek için girdim konuya.Düzceli denince aklıma sadece açtığı SON konuları geliyor.Bence öneri verirken nedenide eklenmeli ha ?Guathema demiş ki:çoğu kişi duzceli01 demiş bir kere sorsak neden duzceli01 diye kimse mantıklı bir cevap veremez![]()