Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Acun Ilıcalı’ile Devler Ligi Yarışması

Acun ılıcalı’nın yeni projesi olan devler ligi başlıyor, işde detaylar ;

Dünyada ilk kez yayınlanan bir formata sahip olan yarışmada Türk televizyon tarihinin en büyük rakamı, 1 milyon TL ödül olarak verilecek. Maçlar Darüşşafaka’da kurulan kapalı çim sahada yapılacak. 6 takım lig usulü maç yapacak ve son ikiye kalan takım final oynayacak

Programda 35 yaş üstü, futbolu bırakmış efsane isimleri biraraya getiriren acun bey, Tanju Çolak, Hakan Ünsal, Pierre Van Hooijdonk, Sergen Yalçın, Elvir Boliç, Pascal Nouma takım kuracak. Elenerek finale gidilecek. Rıdvan Dilmen yorum yapacak, Erman Toroğlu da maçları yönetecek.

Kod:
heyecanla bekliyorum muhteşem olacağı kanısındayım.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
adam beyin fırtınası kuzum her projeyi oturup ekiple konuşursanız sizdew böyle olursunuz işte bakın bize her türlü proje bizde yapılmıştır neden geniş bir ekibiz ve herkes birşey üretiyor ^^

ayhan şahenk'te ilk maç bugün saat 19da.

Adam zaten açıkladı abi elinde böyle bir sürü proje varmış , yurtdışından böyle programları getiriyor , ama bu yoktu galiba yurtdışında

Ps:Biz bu adamın projelerini geçeriz :P

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Acunu kutluyorum kariyerinin en güzel yarışmalarını yapıyor ayrıca sonuçları nerden takip etcez sanırım tv vermiycek.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
maçları takip eden varmı bilmiyorum ama bu sıralar deli maçlar dönüyor ben izliyorum işin ciddiyeti artmaya başladı ödülde 1.000.000 TL olunca herkes ayrı bir hırslandığı gibi gruptan çıkamayacak takımlar prestij korkusuna son maçlarına asılmaya başladılar, hakan ünsal ve tanju favorilerim şu anda ^^

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Show TV Veriyor

/ Hakan Ünsal iyi takım kurmuş sağlam oynuyorlar ama bir beşiktaşlı olarak favorim Pascal Nouma & Sergen Yalçın 8)

Yukarı Alt