Server
Assos
Takımı
Besiktas
Yanlız ben dün bişey daha öğrendim ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bu 5 sezon sürecekmiş .. Yani her sezon 1 takım elenecek gidecek son 2 takım final yapacak öyle 1. belli olacakmış .. Bu sezon sonunda galip gelen takım almayacak yani parayı falan ..

PS : Bence işin kötü tarafı adam 2 kere şampiyon olur sonra diğer sezon gider elenir çok berbat bi durum olur yani .. :roll:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Detaylar dert değil öyle olsa buraya değil acunmedya.com 'a girersin daha iyi :P

Toxicated demiş ki:
Detaylar dert değil öyle olsa buraya değil acunmedya.com 'a girersin daha iyi :P
Kod:
Maç dağılımı:
1. turda 6 takım,15 maç yapacaktır.
Daha sonra puan usulüne göre en az puanı alan iki takım play-off maçı oynayacak, kaybeden takım elenecektir.

2. turda 5 takım, 10 maç yapacaktır.
Daha sonra puan usulüne göre en az puanı alan iki takım play-off maçı oynayacak, kaybeden takım elenecektir.

3. turda 4 takım 6 x 2 maç yapacaktır.

4. turda 3 takım 3 x 2 maç yapacaktır.

5. turda 2 takım Final maçı oynanacak, turnuvanın şampiyonu belli olacaktır.
Maç sonucunda eşitlik halinde maçın galibini penaltı atışları belirleyecektir.

Tur sonunda eşitlik halinde, o turdaki gol averajına bakılır.
senin sorun için vermiştim linki :nod:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
yok onu sormamıştım zati yaw böyle birşey olacağını biliyordum zati .. Sadece 5 sezon olacak diye yeni öğrendim ne kadar doğrudur dedim birde her sezon 1 takım düşeceğinden maç sayısı da azalacak tabii doğal olarak :kalp:

PS : İlgin için teşekkür ediyorum :muck:

Yukarı Alt