![]() |
drotalion demiş ki:99%.
Isınma olsa ilgisayar otomatik shutdown eder, gücüde keser.
bios pili biterse bilgisayar açılırken reset atmaz,kapanır öyle kalır.a4_tech demiş ki:bence büyük ihtimalle bios pili yüzünden oluyor tüm olanlar.yenisini almanı öneririm 2-3 lira bişi zaten en fazla.eğer olmassada yedek dursun elbet birgün lazım olacaktır.
eski bilgisayarımda her sene mama istiyordu her sene mama alıp veriyordum düzeliyordu.
BaTTeRST demiş ki:ısınma olsa öyle olmaz diye tahmin ediyorum benimki gibi olmuştur parçalar tam oturmamıştır. :/
sallama xDa4_tech demiş ki:ben dediydim ya fandan dır diye bios pili,ramler neymiş biliyordum işte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
güle güle kullan.
ah cihanım ah, son mesajı okusaydında bu duruma düşmeseydinRespect demiş ki:Geçenlerde Bilgisayara format atıyordum tam ortasında elektrikler gitti biraz bekledim geldi
tam açıyorum 5-10 saniye sonra restart hep böyle arka arkaya format yarı da kaldı bi tamamlayamadım. akşama kadar ugrastım cd taktım cıkartım felan filan uzun ugraşlar sonucunda formatı tamamladım.
ondan sonra arada bir Bilgisayarı açarken reset atmaya başladı.Sorun hala devam ediyor
Çözümünü biliyorum:Format atmak
Anlatmak istedigim reset atma sorunu Windowstan kaynaklanıyor fir format herşeyi çözer ( Tabi reset atmassa)
bilgisayar mühendisi, üniversitede henüz derslerini görüyorum, hardware veya bilgisayar güvenliği /adminliğe doğru kayış yapmayı düşünüyorum :)Maxima demiş ki:Sağolun . drolation senin gerçek isim ne yav arkadaş olalım . O kadar muhabbet geçti aramızda .Şimdi Nos ' u deniyeceğim pc ' me . Sağolun tekrardan hepiniz
![]()
ilerde kayarsın adminliğedrotalion demiş ki:bilgisayar mühendisi, üniversitede henüz derslerini görüyorum, hardware veya bilgisayar güvenliği /adminliğe doğru kayış yapmayı düşünüyorum :)Maxima demiş ki:Sağolun . drolation senin gerçek isim ne yav arkadaş olalım . O kadar muhabbet geçti aramızda .Şimdi Nos ' u deniyeceğim pc ' me . Sağolun tekrardan hepiniz
![]()