oyuna ilk başladığımda el ile kasıoyorduk tabi . o lvl lerdeki herkesin force u açık ölenler resleniyo . bizim türkler res için para istiyolar . ben kuzenle oynuyodum ve ilk kez cape giyip kapışacaktık ne işe yaradığını bilmiyordum üstünü okuyonca işte mavi ise rengi mavi orduya gireceksiniz yazıodu . sonra kuzenle dağlık bi yere çıkıp dalmıştık birbirimize ben kesmiştim onu
ilk kes giant gördüğümde çok şaşırmıştım "bandit archer"
üstünde str ve int blue su olan item ların can a ve mp ye ilave yaptığını lvl 30 ken öğrendim
str karakter nedir int karakter nedir çok geç öğrendim herkes gibi bnmde ilk charım hybrid dır

taoistlerden nefret ettim
vede alacağım silahı şekline göre seçiodum 24 lvlde glavie 32 de spear almıştım şekilleri için
ilk kez 20 lvl olduğumda yanda gelen bilgilendirmede artık job seçebileceğim ve pk olarak insanlara saldırabileceğim yazıyordu . bende chakji lerde kasarken bi thief gördüm thief ler kötü insanlar die alt a basıp daldım pk oldum etrafımdakiler beni kestiler üzerimden etrafında ışıklar dönen item im düştü çok sonradan onun sos olduğunu ve dier itemlerden değerli olduğunu örendim