benımde o str ınt olayı oldu dahada gulceksınız hanı sız str ınt hatası butun skıllerı acınca yenı char acıonuz ya ben naptım 52 lwle kadar ınatla kastım baktım chardan hayır sonra ıntcı actm :mrgreen: 5 m skıl sıfırlamaya gıttı
ac kapa ac kapa :mrgreen: str gelıo yatırıo ıntcı gelıo yatırıo bune lan dedım kendıne hayrı yok yenı chara basladık :mrgreen: :lol:

sonra benımde elıxr olayı oldu daha 20 lwl olmusum caky workerlardayım elıxır cıktı bu ne dıom kendı kendıme fıyatlarıda bılmıom napsam dedım aklıma npc geldı npc gıttım baktım 20 k verıo dedım genelde bu npc ne verıosa ıkı katına satılıo 40 dan satarım koydum weapon elıxırlerı mılllet alıo ustune daha varmı dıe soruo bende bı sewınc olursa solerım dıom cıkan 40 k ya gıdıo arada pazarlıkda yapıoz satıslar ii ya 35 k ya fılanda satıom :mrgreen: 30 lwlde arkadas uyarmasa nolcaktı bılmıom 15-20 tane sattım 40 k ya

benim en büyük acemiliğm özellik basma olayı int tir str dir hiç hata yapmadım hep int :lol: alchemy stonların itemleri sos yaptığını sanıyoduk o zaman e tabi moon u sun filan bilmiyoz parlayan her item sos bizim için ilet taşım 4d warrior çevirdim taşı bide daha ii parlasın diye bi kaç tane çevirdim ne kadar çok basarsan o kadar çok parlar hesabı 1 bastım 2 bastım 3 bastım tık yoq parlama namına bişi yoq en son izmire gittiğimde bi arkadaş demişti kulakları çınlasın taşlar parlatmıyo statları arttırıyo diye bide onu uygulamalı gösterip sun nun sosun ne olduğunuda öğretti sağ olsun :mrgreen:

bende olay bıtmıo :lol: :lolmuch: :mrgreen: oyunu cok ii bılen arkadas olmadıgı yardım eden olmadıgından hata yapa yapa ogrendım Exclamation bu da yepyenı ınanılmaz bı hata bı gun kervan yapıom thıef kestım 18+6 spear yanımda ark var sewıncten ucuoz geldık dw kactan satsak dıoz
ben dedım 200 k ya satak arkda olur dedı yazdım ortaya adamın bırı cıktı dalgamı gecıon cıddımısın dedı cıddıyım dedım alıcımısın almammı dedı bız olayı cakmıyoz adam napsa yerıdır 2 weapon 2 shıeld 2 pro elıxır bı kacta ezık ıtem+10 k bızde tamam dedık eee daha ne ıstıon bunları satsan yıne ıı dıceksınız ama yukarda ne dedım ben weaponın 200 k ettıgı bılmıom verdımmı yıne 40 k ya weaponları :mrgreen: :lol: venıcedekıler ne bayram etmıstı ben oyuna baslayınca :lol: :lolmuch: :mrgreen: bedava mal dagıttık adamlara Razz

lvl 10 a kadar nerdeyse kasmak tek vurus dıye manyaklarda kastım

Sonra oyunda görevlerin olduğunu öğrendim.
Ayrıca str int falan onlarla hiçbir bilgim yoktu 10 dan beri bostu

oyuna basladıktan nerdeyse 1 saat sonra dısarıya cıkabildim gördüğüm hep npcıye tıklıyordum

bı bomba daha sızlerı beklıo 30 lwl nuck accaz ama 4 skıl s ye basınca dırek gozukuo ya altta olanları gormek ıcın cubuklarla bakıoz bız onu bılmıoz 30 lwl oldum nuk arıom dıolar 30 lwlde acılan bakıom 32 lwldekı koruma skılı var o kadar elektrıkte bı de elektrık o koruma skılı ıle nukun atıs halı aynı bende bırını nuk nerde dıyınce 6 . skıl dıyınce saydım o denk geldı onu actım :lol: :lolmuch: :mrgreen: nuk atmaya calısıom koruma skılı canavara tıklıom shıft tusuna fılan basıom olmuo :lol: :mrgreen: extrabeer sonra cakmıstım altta skıl oldugunu ama ne cekmıstım :lol: Shocked Cool :lolmuch: Razz Idea :santa:

Arkadaşlar bn ilk başladığımda bi arkadaşla kasıorz bn yattım bii geldi bni resledi ve yerde bişiler gördüm nese kalktık I ya bastım bi baktım 2 el işareti bnde dedim bu adam ne iyiymiş bana 2 şey verdi yaralıdır lvl 5 te açtık işte birini nese skill felan nerde kasıoz öle galvie ile bu canavar güzel o güzel nese arkadaş bana yazı yazmayı öğretti (o da ilk defa oynuodu) çocuğa pm atcam bn havaya yazıom arkdşta dioki cepten bak uzaksak bana gelmez yazdıkların dio nerde bizde pm atacak akıl

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
nese skilleri açtık hp mp alıoz ama nasıl 18 olduk white tigerlarda 50hp 50mp alıp gidioz kasıoz bitio geri gidip alıoz erken bitersede otura otura kasıoduk
bi arada 52 lvl adamla arkdş oldum adam pot felan verdi diomki nası 52 oldun bot dio bana da öret diodum adam banada arkdş yaptı dio msnden öretmedi nese bide kasa felan dio sen kasayıdamı bilmiosun bnde şaşkın şaşkın o ne diom adam bişi öretmeden kaçtı kaldık öle

- Resim Silinmiş.

arkadaşlar en komiği ise biz 4 kişi takılıyoduk ilk defa dw tarafına geçicez bi geçtik millet yatıo o kaçıo bizde diozki bura nere nası geldik die ilk gördüğümüzde süperdi,

- Resim Silinmiş.

biz hep nası wolf alcaz die 1.000.000 gold nası bi araya gelcek die düşünürdük 24 olduk zarzor
bi arkadaş yalvarıo ikimiz bi köpek alalım die nese 4 kişi thieflikleri giydik jangan önü basıyoruz tradeler çıkamıyo bizde adamız die keseriz ederiz die pusu kuralım malı alalım dioz o gün harbidende 3 tarde çıktı daldık orda yatanlar kalkanlar malları kapanlar işin komik tarafı 30 olan yok :mrgreen: ne günlerdi bea

- Resim Silinmiş.

Bence Silkroad dostluk demekti ancak şu anda iş çığrından çıktı bunu buraya yazmamaın tek sebebi var yukarıda bahsettiğim 4 arkadaşımın biri ile halen görüşüyorum diğerleri nerde mi?
-bi tanesi okul açıldıktan sonra sro hayatı bitti bi daha gören olmadı(bnden wolf isteğen girse şimdi şerefimle 2 wolf alcam ona)
-diğeri ise başka bi serverda 52 lik adamı oldu bıraktı bizi kaçtı
şu an görüştüğüm arkadaşla server değiştirdik kardeş gibi olduk ancak en sonunda o da sro ya ara verdi (yaza kadar)

bnce sizde ii dostluklar kurun kesinlikle HIRS yapmayın
arkadaşlar burda bu konuyu açana , site de görevli olan arkadaşlarıma yorum yapan herkese teşekkür ederim...

- Resim Silinmiş.

____________________________saygılar______________________________
___________________________iyi geceler_____________________________
________________________I love EXTRALOOB_________________________

- Resim Silinmiş.

bende oyuna ilk baslarken arkadas oynarken gördüm onun defanslar var speed acık yanar dönerli etrafında dönüyo. banada char actılar diyom la bende neden yok bu yanar dönerler Confused sonra guilde girdim adam dedi sana yetki verdim coştum ben sanki başbakan özel kalemi olduk :mrgreen:

ben oyuna başladığımda res die başka birine hp basmaya tıklıyordum arkadaşa diyorum ben yerdekine res çekemiyorum ayakta duran adama res çekebiliyorum diodum sonradan öğrendim resin daha sonra açıldığını Cool Cool

ben str car açmıştım 30 lwl nuke skill i çok hoşuma gitmişti adama sordum kaç lwl de açılıyo bu 30 dedi ben 31 oldum hala daha göremiyodum skilleri meğerse skill tablosunun altındaki yerlerdeymiş :mrgreen: :lolmuch: :mrgreen: :lolmuch: :mrgreen:

arkadaşımızın yaptığı şeyi bana ilk bnden 6 yaş küçük biri gösterdi bak e altta parry ratio var dedi nden açmadın bilmiomusun diodu bndeki cvp aynen şu:
-olurmu cnm ya şimdi açmak istemedim :mrgreen:

- Resim Silinmiş.

birtanede benden olsun

janganda taşadamların çıktığı yeri herkez bilir oyuna yeni başladıgımızda o taş adamı kesmek için tam 8 kişi bekliyoruz ve herseferinde hepimiz yatıyoruz :lol: :lol: :lol:

ve ogun karar veriyoruz o taş adam lordyarkan sanıyoruzki onu kesersek ismimiz yazacak :lol: :lol: :lol:
tabi bize göre o 80 lvl bir yaratık extraokk

bn de arkadasın çarını almış tım 26 lwl di oynarken oynasrken silah kıpkırmı zı oldu bozulduuunu anladım silahı fazla zor ladıımı düşündüm yere attım silahı sora arkadas bana bi bağırdı bi bağırdı meğerse 24 lwl som imiş
bide etrafında yıldız dönen biişi satmıştım(sos olduunu sora orenmiştim)
birde item partye girmişim arkadas silahını(sos du) yere at tekrar al +7 olcak diodu attım aldım silh yok tu invertoyda sora dedim nooldu adam silahın yandı didi bnde tüh güzel silahtı dedim

Yukarı Alt