bende hacklendim galiba b iri seni hacklicem dedi ve dc yedim denemeye korkuyom simdi denicem ins hacklenmemisimdir

sagol unda bende anlıyamadım ne msnden bişi kabul ettim nede bir dosya indirdim ya adamlar yabancı dc yedim tekrar girerken oyundaydı sonra pw degişti Sad hala daga saskınlıkla bakıorum bu duruma Evil or Very Mad

OnLy4Ev3r demiş ki:
sagol unda bende anlıyamadım ne msnden bişi kabul ettim nede bir dosya indirdim ya adamlar yabancı dc yedim tekrar girerken oyundaydı sonra pw degişti Sad hala daga saskınlıkla bakıorum bu duruma Evil or Very Mad

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad banada aynısı oldu ins hacklenmemisimdir

denedim oyunda deil soymaya kalksa okdar surede soyamaz 3 yan char var cunku ustu dolu cık gir yapamas heralde dimi

o charı calanın ban yemem ins anasını babasını bacısnı devamı gelirde zorlamıyım ban atarlrsa

adamlar yabancı Confused ya hiç bir dosya idnirmedim oyundada birsey kabul etmedim nasıl oldu anlamadım Shocked

carın müşteriside vardı biraz daha takılıp paraya ceviricektim carı gitti emekler

Yukarı Alt