muratko193

Öğretiyorum
Guzel Kardesim Emek Harcamıssın Paranı Harcamıssın En Onemlisi Zamanını Harcamıssın Bunların Bir Anda Elinden Kaybolup Gitmesi Cok Uzucu Bir Olay Geçmiş Olsun Kardes.

Geçmiş olsun
inş. zevkini alabilmişsindir
buna benzer bi olay 1.5 yıl kdr once bizim ark başınada geldi GW yaptık 70 sınırı varken adam full sos +5 set sos +7 weaponlı idi savaşta yaktı yıktı ortalığı sabaha uyandığında 1 lvl charla guildde bize acı haberi vermek için bekliyodu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

EnDZoNe

kardes aynisi bnmde basima geldi 2 gun once ... bi soru soriyim t bot kullandın mı ? merakimdan soruyorum ...?

bannedddd

Buralıyım
Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ben de cok üzüldüm gecmis olsun. Evil or Very Mad

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
çok geçmiş olsun avril de hacklendi sende adamlar kaliteli charları kovalıyorlar Rolling Eyes

extraloob demiş ki:
çok geçmiş olsun avril de hacklendi sende adamlar kaliteli charları kovalıyorlar Rolling Eyes
rev6 dan süpheleniorum ben cünkü bi extraloob a bide rev6 giriyorum yani bide adamlar ilk aldıdında pw degiştirdim onlar oyundayken çıktılar pw degişmiş Confused

A

Anonymous

Guest
botla motla alakası yok virus gondermiş olabilirler veya başka bizim bilmedigimz bi yontem olablir ama tavsiyem şifrelerinizi kısa zamalarda devamlı degiştirina am aynı pc den olmasın guvendiginiz başka pc lerden degiştirin faydası olur hakkikatten super bi charmış yazık olmuş ben daha +7 elime alamadım arkadaş +9 super geçmiş olsun!

Vay Be Çok Büyük Geçmiş Olsun Allah Başkalarının Başına Böyle Olaylar Vermez İnşallah...Eğer Dosya Falan Almadım vs. vs. Diosan Adamının Şifresini Bilen Veya Evine Gelipte Bilgisayarınla Uğraşan Arkadaşların Varsa Onlarıda Araştır Çünkü Benim Başıma Geldi Böle Bi Durum... Sad Sad

EnDZoNe

sanırım rev6 olayı bende indirmiştim ... ama guvenli gozukuyodu fakat degilmiş sanırım dw kapısında Grant name inde Yasasın APo yazılı bi sirpla didisince sabahinda molped kanatlandırrı misali kus gibi donsuz biraktilar beni son anda kurtarabildim sanirim ... neyse arastiriliyor su anda .. arkadas nedeni solicek 1 2 gune ... çok geçmiş olsun kardeş sanada banada ve tum emegi çalınanlara...

Bütün üyelerden ricam !

Mail adreslerini olur olmadık yerlerde forum sitelerinde ulu orta yazmayın.Char alışverişlerinde mail ya da msn adreslerinizi özel mesajla iletin.
Eğer ki anlaşamazsanız, adamı engelleyin,hatta silin. "ben sana döncem,engelleme gibilerinden laflara kanmayın."
Ulaşmak isteyen siteden mesaj yazsın !

Yazık olmus gercektende guzel bi charmıs. Hemen hemen butun sro oynayanların basına geliyor. Ne kadar korunursan korun mutlaka yapıyorlar.Ybancılar bu konuda çok hızlılar. En iyi çözüm sroyu bırakmak bence...

Yukarı Alt