Rocky Balboa
Bilgiliyim
Çok Teşekkür EderimFrityus3 demiş ki:Rocky Balboa![]()

Çok Teşekkür EderimFrityus3 demiş ki:Rocky Balboa![]()
Çok Teşekkür Ederimkomb demiş ki:Rocky Balboa.![]()
![]()
![]()
Çok Teşekkür EderimTheCrueL demiş ki:Rocky Balboa![]()
Aslında sende hakediyorsun ama pek gören yok sanırımTWEETY demiş ki:extraloob![]()
![]()
![]()
kurullara uymuyor demeyiniz, okan abi de sonuç olarak bir üyeama düşünme sahfasındayım
TWEETY demiş ki:extraloob![]()
![]()
![]()
kurullara uymuyor demeyiniz, okan abi de sonuç olarak bir üyeama düşünme sahfasındayım
Buckethead demiş ki:Hak eden kazansın diyeceğim ama hak eden hiçbir zaman kazanamıyor
kimmiş hak eden?merak ettm şimdi aklında bi isim varsa aday gösterebilirsn herkesin düşüncesi kendineBuckethead demiş ki:Hak eden kazansın diyeceğim ama hak eden hiçbir zaman kazanamıyor
Kes sesiniKitty demiş ki:kimmiş hak eden?merak ettm şimdi aklında bi isim varsa aday gösterebilirsn herkesin düşüncesi kendineBuckethead demiş ki:Hak eden kazansın diyeceğim ama hak eden hiçbir zaman kazanamıyor
aslında önemsemiyorum desemAddicted demiş ki:Aslında sende hakediyorsun ama pek gören yok sanırımTWEETY demiş ki:extraloob![]()
![]()
![]()
![]()
ne heyecan yaptın yahu relaxJansett demiş ki:Beatraax demiş ki:JansettProMaster demiş ki:JansettMinotoche demiş ki:JansettKityy demiş ki:Jansetttakerisks demiş ki:Jansett.CheckPoint_ demiş ki:Jansett
![]()
![]()
![]()
Akşam saat 21.00 dan sonra anket olucak.GNR demiş ki:idk , ben sadece forumun 2 3 yerini takip ettigim için birsey diyemem anket olursa en guzel nick oy atarım ^^
Çok Teşekkür Ederim.T0XlC demiş ki:ne heyecan yaptın yahu relaxJansett demiş ki:Beatraax demiş ki:JansettProMaster demiş ki:JansettMinotoche demiş ki:JansettKityy demiş ki:Jansetttakerisks demiş ki:Jansett.CheckPoint_ demiş ki:Jansett
![]()
![]()
![]()
![]()
Ps: Rocky Balboa
Avenger demiş ki:Janset - sarkolata - TWEETY karar veremedim. 3 adayım var. Nickler bile alfabetik sıra ile.![]()