aynen ?
2011 Yılı Şubat Ayının Üyesi Autumn.
· 174 Yanıt · 30K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 9 / 9
Yanıtlar
Çekildi.
Çekildi.
🤝 🤝
[
[GM] Spare
⭐ 16y
Çekildi.
🤝 🤝
Tehdit mi ettiler seni. 😜
ps: Ayın Üyeliğini bırakmazsan kafana sıkarız. 😜
Neyse, anket'i bozmayalım.
Çekildi.
🤝 🤝
Tehdit mi ettiler seni. 😜
ps: Ayın Üyeliğini bırakmazsan kafana sıkarız. 😜
Neyse, anket'i bozmayalım.
Bazı zamanlar ne yapacağım belli olmaz ☕
Şubat Ayı Üyesi Autumn. Tebrikler nese: nese: 

Tebrikler Autumn. nese: 🍺
Teşekkürler 😘 nese: ❤️
😄 bu kadarda olmaz ya Auyumn adı bile geçmiyordu okan bi autumn demiş ardından atılan 100 posttan 75 i autumn sanırım ne demek istedigim anlaşılmıştır
ps: Autumun ark. seninle bi problemim yok zaten buna sebep olacak herhangi bi tanışıklık , muhabbette yok umarım yazdıklarımı yalnış anlamazsın Tebrikler .
ps: Autumun ark. seninle bi problemim yok zaten buna sebep olacak herhangi bi tanışıklık , muhabbette yok umarım yazdıklarımı yalnış anlamazsın Tebrikler .
:D bu kadarda olmaz ya Auyumn adı bile geçmiyordu okan bi autumn demiş ardından atılan 100 posttan 75 i autumn sanırım ne demek istedigim anlaşılmıştır
+1
Tebrikler dostum 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
JusT_FoR_FuN
⭐ 16y
:D bu kadarda olmaz ya Auyumn adı bile geçmiyordu okan bi autumn demiş ardından atılan 100 posttan 75 i autumn sanırım ne demek istedigim anlaşılmıştır
+1
+2 😁
ee her seçimde olan o ilk mi bu sanki ^^

Şubat ayının en sansasyonel üyesi (bknz. haxball) bendim ama 1 tane adımı göremedim. Tüü yazıklar olsun ^^
Ps: Tebrikler hacım. Birdaha ki aya inş. aday gösterilirim 😜
Ps: Tebrikler hacım. Birdaha ki aya inş. aday gösterilirim 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap