![]() |
Bnde bilmiyorum düşünüyorum hala bulduğum yerde sadece sorusu wardı ConfusedSorunun cevabı neymiş biliyormusun peki? Rolling Eyes
Çok merak ettimde Razz
LoL__? demiş ki:@Saian
Senin yaşın - 15 arkadaşım googledan teletabiler diye arat ordan kendine göre oyalan sen
Bnde bilmiyorum düşünüyorum hala bulduğum yerde sadece sorusu wardı ConfusedSorunun cevabı neymiş biliyormusun peki? Rolling Eyes
Çok merak ettimde Razz
olabilir :?!!!PeG4SuS demiş ki:alınlarına bakmak için kafalarını kesmişler![]()
![]()
saygi sadece insanlara argo kelime kullanmak kufur etmek degildir saygili olmaktir bir konu acilmis bu konuya olumlu bir sekilde istirak gerekir fikir belirtilir ya da konuda yorum yapmadan susmak bu davranisin dogru degil burada mahalle karisi gibi agiz dalasina girmeniz bizleri rahatsiz ediyor buradaki tum userleri cozebildiyseniz cozdunuz cozemediyseniz cozmee calisir yada umursamazsiniz ama kisileri asagilamak kisileri kucuk dusurmek hakkina sahip degilsinizSaian demiş ki:screamadle demiş ki:Sen konuşmana biraz daha dikkat etsen iyi olur.
Neden Küfür mü Ettim ?
Veya
Argo Bir Kelime Kullandım ?
Punsier demiş ki:saygi sadece insanlara argo kelime kullanmak kufur etmek degildir saygili olmaktir bir konu acilmis bu konuya olumlu bir sekilde istirak gerekir fikir belirtilir ya da konuda yorum yapmadan susmak bu davranisin dogru degil burada mahalle karisi gibi agiz dalasina girmeniz bizleri rahatsiz ediyor buradaki tum userleri cozebildiyseniz cozdunuz cozemediyseniz cozmee calisir yada umursamazsiniz ama kisileri asagilamak kisileri kucuk dusurmek hakkina sahip degilsinizSaian demiş ki:screamadle demiş ki:Sen konuşmana biraz daha dikkat etsen iyi olur.
Neden Küfür mü Ettim ?
Veya
Argo Bir Kelime Kullandım ?
evt bencede en mantıklısı bu. popcornPeG4SuS demiş ki:alınlarına bakmak için kafalarını kesmişler![]()
![]()
Shocked Shocked Shocked öylese kesin senin kidir.._alpoza_ demiş ki:buldum hatta ben 6 sn de buldum anlatıyorum:
yaw zaten bu tapınaktaki keşişlerin başına bi işaret yapıyolar alınlarına işte bu kadar hepsi mefta
Nasılım![]()
Ben öle bşi bilmiyorum araştırdım bulamadım Kİ warsa bile soruyu yarım okumuşsun_alpoza_ demiş ki:buldum hatta ben 6 sn de buldum anlatıyorum:
yaw zaten bu tapınaktaki keşişlerin başına bi işaret yapıyolar alınlarına işte bu kadar hepsi mefta
Nasılım![]()
Nasıl intihar ettiğnide söliceksin sonra bende 500 bin tl çekini alırsınBu hastalar kendilerinde hastalık olduğunu nasıl anladı ve intahar etti?
Yok yanlış anlamışsın senPeG4SuS demiş ki:hastalıklı olanlar hasta oldukları içn öldüler![]()
![]()