Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
keşişlerin hepsi yemekten kapmış hastalıgı ve ben çıkıntılıymış elini atınca anlamş keşiş

:mrgreen:

mısır 4ever popcorn

@Saian

Senin yaşın - 15 arkadaşım googledan teletabiler diye arat ordan kendine göre oyalan sen

Sorunun cevabı neymiş biliyormusun peki? Rolling Eyes
Çok merak ettimde Razz
Bnde bilmiyorum düşünüyorum hala bulduğum yerde sadece sorusu wardı Confused

LoL__? demiş ki:
@Saian

Senin yaşın - 15 arkadaşım googledan teletabiler diye arat ordan kendine göre oyalan sen

Sorunun cevabı neymiş biliyormusun peki? Rolling Eyes
Çok merak ettimde Razz
Bnde bilmiyorum düşünüyorum hala bulduğum yerde sadece sorusu wardı Confused

zuahahahahh puahahahahha muhahahahaha zuahahhahaha gulmekten sandalyeden dustum puahahahahahahhahaha teletapıler zuahahahha :lolmuch:

Saian demiş ki:
screamadle demiş ki:
Sen konuşmana biraz daha dikkat etsen iyi olur.

Neden Küfür mü Ettim ?

Veya

Argo Bir Kelime Kullandım ?
saygi sadece insanlara argo kelime kullanmak kufur etmek degildir saygili olmaktir bir konu acilmis bu konuya olumlu bir sekilde istirak gerekir fikir belirtilir ya da konuda yorum yapmadan susmak bu davranisin dogru degil burada mahalle karisi gibi agiz dalasina girmeniz bizleri rahatsiz ediyor buradaki tum userleri cozebildiyseniz cozdunuz cozemediyseniz cozmee calisir yada umursamazsiniz ama kisileri asagilamak kisileri kucuk dusurmek hakkina sahip degilsiniz

Punsier demiş ki:
Saian demiş ki:
screamadle demiş ki:
Sen konuşmana biraz daha dikkat etsen iyi olur.

Neden Küfür mü Ettim ?

Veya

Argo Bir Kelime Kullandım ?
saygi sadece insanlara argo kelime kullanmak kufur etmek degildir saygili olmaktir bir konu acilmis bu konuya olumlu bir sekilde istirak gerekir fikir belirtilir ya da konuda yorum yapmadan susmak bu davranisin dogru degil burada mahalle karisi gibi agiz dalasina girmeniz bizleri rahatsiz ediyor buradaki tum userleri cozebildiyseniz cozdunuz cozemediyseniz cozmee calisir yada umursamazsiniz ama kisileri asagilamak kisileri kucuk dusurmek hakkina sahip degilsiniz

Idea Alkışlıyoruzzz Idea

yaw kardeş hani afanistandamı ne anlına ben gıbı bişey olanlar war ya hepsi onlardandır belki:D

Baş Keşişte uyarıda buLunmadığı için btün keşişler kendiLerinin hasta oLduunu zannedip atLamı$ oLabiLirLer:D

buldum hatta ben 6 sn de buldum anlatıyorum:

yaw zaten bu tapınaktaki keşişlerin başına bi işaret yapıyolar alınlarına işte bu kadar hepsi mefta

Nasılım :mrgreen:

_alpoza_ demiş ki:

yaw zaten bu tapınaktaki keşişlerin başına bi işaret yapıyolar alınlarına işte bu kadar hepsi mefta

Shocked Shocked Shocked öylese kesin senin kidir..

tebrikeler yarışmayı kazandınız..500bin ytl'ilk çekinizi..LoL__? den alabilirsiniz :mrgreen: :mrgreen:

_alpoza_ demiş ki:

Ben öle bşi bilmiyorum araştırdım bulamadım Kİ warsa bile soruyu yarım okumuşsun

Bu hastalar kendilerinde hastalık olduğunu nasıl anladı ve intahar etti?
Nasıl intihar ettiğnide söliceksin sonra bende 500 bin tl çekini alırsın :lol:

PeG4SuS demiş ki:
hastalıklı olanlar hasta oldukları içn öldüler :mrgreen: :mrgreen:
Yok yanlış anlamışsın sen :mrgreen: adamlar hasta ölümcül hasta deilki demekki bulaşıcı bi hastalık keşiş de diyo hasta olanlar intahar etsin ulen diyo?ne soruymuş beaA :mrgreen:

vay be cidden cok merak ettim.
bide soruyu koyan arkadastan bir ricam olarak bir daha cevabini bilmedigi soru sormazsa sevinirim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hacim sunun cevabini bulda paylas bizimle valla cok merak ettim gerci kesin bole basit ve dandik bi cevabi vardir cunku bole olur genelde cevaplari biraz arastirmistim meraktan ordan biliom az bisi

Başka siteden buldum adamlar koymamış cevabını googledan aratıyorum anlamsz şeyler çıkıyo :lol: kendimiz bulcaz mecbur elin cawuru buluyoya :lolmuch:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt