![]() |
+1907 CoolSehzade demiş ki:İyi güzelde. Kim futbolu okuyarak öğrendi. Futbol okuyarak öğrenilcek gibi değil ki? Wink Futbol yaşayarak öğrenilcek oyun. Ben okumayı bilmiyoken mahalle maçı yapıoduk![]()
ehuehuehueRonin demiş ki:22 kişinin bi topu kovaladığı bi spor oyunu. Verin hepsine birer top oynasınlar niye koşturuyorsunuz ki
Bu arada paylaşım güzel eline sağlık.
+1967Dark_Lord_ demiş ki:Futbol dünyada en çok oynanan ve ilgiyle takip edilen bir spordur.
Futbolu sevmeyen , futbolu kendi kafasında anlamsız cümlelerle tanımlayan kişiler , bilin ki futbol oynamasını bilmiyordur.
Futbol sadece top peşinde koşmak değildir.
Futbol , zeka , teknik , hız ve fırsatçılık isteyen bir oyundur.
Hızı olan hızını , tekniği olan tekniğini konuşturur.4 unsurun 4ü de kendinde bulunan zaten futbolda belli bir yere gelebilecek , profesyönel olabilecek oyunculardır.Futbolu saçma bir oyun olarak tanımlayanlar ise , bu 4 unsurdan hiçbirine sahip değildir demektir ve futbolu saçma olarak tanımlayıp egolarını tatmin ederler Cool
Futbol her zaman bir numaralı spor dalıdır ve öyle kalacaktır.
Bunlar gerçekten Futbolun en önemli unsurlarıdırFutbol , zeka , teknik , hız ve fırsatçılık isteyen bir oyundur.
Ben Düşe Kalka Öğrendim...Bacaüımda Hep Yaralar Olurdu Eve GittiğimdeSehzade demiş ki:İyi güzelde. Kim futbolu okuyarak öğrendi. Futbol okuyarak öğrenilcek gibi değil ki? Wink Futbol yaşayarak öğrenilcek oyun. Ben okumayı bilmiyoken mahalle maçı yapıoduk![]()