güzel sistem işte böle olunca hiç kimsenin g*t yemez suç işlemeye
Kesinlikle, ebedi hapse mahkum olsam direk kırarım boynumu...NoBLe demiş ki:ömür boyu hapis daha kötü bence idam direk ölüm kurtuluyosun ama ömür boyu hapis insan çıldırır
ii oluor AsLında Türkiyeyede LasımaddIcFb demiş ki:vatana ihanet, cinayet, tecavüz, silahlı soygun, hırsızlık, uyuşturucu kaçakçılığı ve dinden dönme suçları idamla cezalandırılıyor.
Herşey için geçerli değil tabi bu.Kuruman demiş ki:Hacım Çok Haklısın Kimse Suçu Yüzünden Öldürülmez ALLAH ın Verdigi Canı ALLAH alır2easy4me demiş ki:HolyGirls demiş ki:hahaha ?!!!!!! ?!!!!!! ?!!!!!! süper 2+1 sistem çok gzL aynı anda ölüm![]()
ve bence hak etmişler![]()
saçmalama arkadaşım.
allah'ın verdigi canı almak kimsenin haddine değil !
ne yani o suç işleyecek sen de onu öldüreceksin öyle mi ?
bazen bu iran'da müslümanım diye geçinen zavallıların aslında hayvan oldugunu düşünüyorum.
dini yozlaştırmakta 1. sıradalar.
İranı Sadece Bu Yuzden Sevıyorum.addIcFb demiş ki:vatana ihanet, cinayet, tecavüz, silahlı soygun, hırsızlık, uyuşturucu kaçakçılığı ve dinden dönme suçları idamla cezalandırılıyor.![]()
Turkıyede Olsa Bos Hapıshane KalmazJigsaw demiş ki:Kesinlikle, ebedi hapse mahkum olsam direk kırarım boynumu...NoBLe demiş ki:ömür boyu hapis daha kötü bence idam direk ölüm kurtuluyosun ama ömür boyu hapis insan çıldırır
Katılıyorum kardeşim Sizide irana alalım rahat yaşarsınız.Tarantella demiş ki:F34RL3SS demiş ki:ibret-i alem olsun herkese.
o sattiklari uyusturucu yüzünden kimbilir kac yuwa dagildi.
kimbilir kaç genç zehirlendi, hayatını kaybetti.
Beter olsunlar.
Keşke aynı ceza Türkiyede de uygulansa
sizi İran' a alalım biz.belki orda yaşamak daha rahat gelir ?
GaMe_MaSTeR demiş ki:Herşey için geçerli değil tabi bu.
Örneğin 'cihad' anlayışı içinde bu işi yapıyosan günah değil.(yaptıkları iyi bişey demiyorum.En azından ceza sistemleri öyleyse bile bunu halk içinde yapmamalılar.)Kendini savunmak istiyosan gine suçlu sen değilsin.
Hem idam ederek adamın(ölenlerin) işini kolaylaştırıyor.Adam 10 yıl boyunca hapishane de ızdıra çekecek sende işini kökten halledip cezalarının hemen bitmesini sağlıyon
EliteTurks demiş ki:GaMe_MaSTeR demiş ki:Herşey için geçerli değil tabi bu.
Örneğin 'cihad' anlayışı içinde bu işi yapıyosan günah değil.(yaptıkları iyi bişey demiyorum.En azından ceza sistemleri öyleyse bile bunu halk içinde yapmamalılar.)Kendini savunmak istiyosan gine suçlu sen değilsin.
Hem idam ederek adamın(ölenlerin) işini kolaylaştırıyor.Adam 10 yıl boyunca hapishane de ızdıra çekecek sende işini kökten halledip cezalarının hemen bitmesini sağlıyon
Çok boş düşünüyorsunuz Böyle diyorsunuz 2 gün iranda kalsanız Neler Olur çok merak ediyorum Biraz mantıklı düşünün Size tavsiyem !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saçma sapan konuşma eğer caydırıcı cezalar verilmese o kişiler gene uyuşturucu satmaya devam edicekler ve bırcok kişinin hayatını söndürücekler uyuşturucu satarak bence iran eniyisini yapıyor keşke türkiyedede olsa böle bişey suç oranları çok büyük oranda azalırdı daha huzurlu yaşardıkEliteTurks demiş ki:Katılıyorum kardeşim Sizide irana alalım rahat yaşarsınız.Tarantella demiş ki:F34RL3SS demiş ki:ibret-i alem olsun herkese.
o sattiklari uyusturucu yüzünden kimbilir kac yuwa dagildi.
kimbilir kaç genç zehirlendi, hayatını kaybetti.
Beter olsunlar.
Keşke aynı ceza Türkiyede de uygulansa
sizi İran' a alalım biz.belki orda yaşamak daha rahat gelir ?
Ya Sev Ya Terket!!!
HolyGirls demiş ki:hahaha ?!!!!!! ?!!!!!! ?!!!!!! süper 2+1 sistem çok gzL aynı anda ölüm![]()
ve bence hak etmişler![]()