katılmıorum her degrede ayrı bi dizayn stili war 8dgreler goz kamastırıcı gbiydi 9 gelcek kırmızı kırmızı ama silahlar sade! bunlar cok yırtıcı bi gorunumu war begendm sahsen!EXC123 demiş ki:bence 10 degre itemlerin hepsi birbirinden igrenc hic iyi dizayn edilmemis cabucak yapalimda bitsin gibi bi hawasi war hepsinin 8 degree itemler cok daha guzel

bide herseyde armoarlında silah we kalkanında 8 tane blue olcak yani bütün blueler olak süper olur tekrar saol elazıglee
Cok haklısın.. Chinese skıllerı buffları harıtalar maplar grafik acısından bnm gordum en ii şeylerdi fakat EURP. ıle ılgılı herşey sacma ve cok basıtce croosbow un knock down yapması gıbı Exclamation sadece Heavy armor guzelElazigLee demiş ki:yakında chineseyi yok edecekler diye korkmaya başladım ben
git gide knightonline a benzedi bu oyun
Oyun böyle giderse KO cular bızde özenılolar dıe dalga gecmeye başlıcak bıle çoktan başladılar bile haklılarda europa nerdeyse tamamen knghtla aynıdR.NooB demiş ki:Cok haklısın.. Chinese skıllerı buffları harıtalar maplar grafik acısından bnm gordum en ii şeylerdi fakat EURP. ıle ılgılı herşey sacma ve cok basıtce croosbow un knock down yapması gıbı Exclamation sadece Heavy armor guzelElazigLee demiş ki:yakında chineseyi yok edecekler diye korkmaya başladım ben
git gide knightonline a benzedi bu oyunOyun böyle giderse KO cular bızde özenılolar dıe dalga gecmeye başlıcak bıle
hacım